slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران-آمریکا

این دستور را درست کردی؟


دسر کدو حلوایی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر کدو حلوایی

برای 2 نفر

آب

نصف پیمانه

پسته (پودر-برای تزیین)

به میزان لازم

شکر

6 قاشق غذاخوری

زعفران (دم‌کرده)

4 قاشق غذاخوری

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی

1 عدد کوچک

دارچین (چوب)

1 عدد کوچک

کره

50 گرم

گلاب

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

روش اول

مرحله 1

ابتدا در تابه کره بریزید و اسلایسهای کدو حلوایی را کمی سرخ کنید سپس آب و شکر را مخلوط کنید و به همراه هل و چوب دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود.

مرحله 2

حالا گلاب و زعفران اضافه کنید و اجازه دهید سسی غلیظ و کاراملی ایجاد شود. در پایان با انواع مغزها و بستنی دسر را تزیین و سرو کنید.

روش دوم

مرحله 1

ابتدا کدو ها را پوست گرفته و حلقه حلقه برش بزنید. آن ها را کف تابه بچینید و رویشان کره بریزید، بعد آب، زعفران و هل را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند.

مرحله 2

در انتها شکر، شیره و کمی آب را با هم مخلوط کنید و روی کدوها بریزید. کمی که آبشان کشیده شد آن ها را در ظرف بگذارید و رویشان را با گردو، دارچین و هل تزیین کنید.

نکته‌ها

نکات

بهتر است از چوب دارچین در روش اول به جای پودر دارچین استفاده شود تا رنگ غذا تیره نشود. به جای پودر هل میتوانید از ۳ عدد هل شکسته استفاده کنید.

در صورتی که فقط میخواهید از شکر استفاده کنید به ازای هر اسلایس کدو یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها