slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران-آمریکای جنوبی

این دستور را درست کردی؟


دسر کدو حلوایی با خامه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر کدو حلوایی با خامه

برای 2 نفر

زعفران (دم‌کرده)

1 قاشق غذاخوری

خامه (خامه صبحانه)

100 گرم

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

جوز هندی

یک‌سوم قاشق چای‌خوری

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی

300 گرم

آب

نصف پیمانه

پودر قند

3 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با خامه

مرحله 1

به اندازه یک پیمانه کدو حلوایی را خرد کرده، بخارپز یا  آبپز کنید. زمانی که کدو حلوایی ها کاملا پخته شد و آب خود را کامل از دست داد، با گوشت کوب برقی یا با رنده ریز آن را به شکل پوره در آورید.

مرحله 2

در مرحله بعد کره را داخل یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. پس از آن پوره ها را اضافه کرده و خوب سرخ کنید (مانند حلوا)؛ سپس زعفران، دارچین، جوز هندی، پودر قند و پودر هل را اضافه کرده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

مواد را داخل ظرف مدنظرتان بریزید و روی دسر خامه، گردوی خرد شده، رنده جوز هندی و پودر قند را با الک بپاشید. چنانچه مایلید دسر شیرین تری داشته باشید می‌توانید هنگام اضافه کردن کره، به میزان دلخواهتان پودر قند نیز اضافه کنید.

مرحله 1

به اندازه یک پیمانه کدو حلوایی را خرد کرده، بخارپز یا  آبپز کنید. زمانی که کدو حلوایی ها کاملا پخته شد و آب خود را کامل از دست داد، با گوشت کوب برقی یا با رنده ریز آن را به شکل پوره در آورید.

مرحله 2

در مرحله بعد کره را داخل یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. پس از آن پوره ها را اضافه کرده و خوب سرخ کنید (مانند حلوا)؛ سپس زعفران، دارچین، جوز هندی، پودر قند و پودر هل را اضافه کرده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

مواد را داخل ظرف مدنظرتان بریزید و روی دسر خامه، گردوی خرد شده، رنده جوز هندی و پودر قند را با الک بپاشید. چنانچه مایلید دسر شیرین تری داشته باشید می‌توانید هنگام اضافه کردن کره، به میزان دلخواهتان پودر قند نیز اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها