املت کلم سفید
املت کلم سفیداملت کلم سفید
املت کلم سفید

املت کلم سفید

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟

املت کلم سفید

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

برای صبح‌هایی که به آشپزخانه برمی‌گردیم؛ برای ساعت‌های اولیۀ کاری؛ برای شروع روزی خواستنی؛ املت کلم‌سفید رو بخورین و با مزۀ به‌نسبت شیرینش، شیرین‌ترین لحظه‌ها رو سپری کنین. ویتامین توی ذره‌ذرۀ این غذا موجوده و دردهای مفاصل رو کاهش می‌ده. چشم‌هاتون به املت کلم‌سفید، این خورشیدِ درخشانِ صبح، روشن باشه!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه املت کلم سفید

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (در صورت تمایل)

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کلم برگ سفید

یک‌چهارم عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. کلم را بشویید و ساطوری کنید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 1

در تابه روغن بریزید تا داغ شود، بعد پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 2

حالا کلم را اضافه کنید و تفت دهید، بعد نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. در نهایت تخم‌مرغ را روی مواد بریزید و درب ظرف را بگذارید تا روی آن ببندد.  در صورت تمایل می‌توانید وقتی روی تخم‌مرغ کمی بسته شد مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها