بورانی هویج
بورانی هویجبورانی هویج
بورانی هویج

بورانی هویج

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن-تفت دادن
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟

بورانی هویج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

بورانی طی سیصد چهارصد سال پیش، تبدیل به خوراکی شده که به صورت گرم یا سرد، صرف می‌شه. بورانی هویج، طعمی شیرین داره و از کشور ترکیه، به نقاط دیگر جهان سفر کرده. فیبرهای موجود در هویج، از یبوست پیشگیری می‌کنن؛ حرکات روده رو منظم و سلامتش رو تضمین می‌کنن.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه بورانی هویج

ماست

یک و نیم پیمانه

هویج

به میزان لازم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا هویج ها را به صورت درشت رنده کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و با مقدار کمی روغن زیتون، هویج ها را کمی تفت دهید که نرم شوند. حالا مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 2

در این مرحله سیر را له کنید و همراه با نمک به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، بعد هویج سرد را به آن اضافه کنید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها