slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایتالیا-ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سالاد گل کلم

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد گل کلم

برای 2 نفر

بادام (پودر )

2 قاشق غذاخوری

نمک (برای سالاد)

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز (یا سیاه)

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

شیرگاو

یک و نیم پیمانه

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

گل کلم

1 عدد کوچک

نمک (برای پختن گل‌کلم)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سالاد گل کلم

مرحله 1

ابتدا گل‌کلم را بشویید، بعد آن را گل‌گل کنید. در یک قابلمه، آب و کمی نمک بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد گل‌کلم‌ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آن بپزید. وقتی گل‌کلم‌ها پختند، آن‌ها را آبکش کنید.

  • شما می‌توانید گل‌کلم را به صورت درسته و کامل هم بپزید، در این صورت زمان پخت آن به 15 تا 20 دقیقه افزایش می‌یابد.

مرحله 2

برای تهیه سس، پیاز را رنده کنید. قابلمه یا تابه‌ای روی حرارت بگذارید و پیاز و کره را در آن بیندازید تا هم کره آب شود و هم پیاز حرارت ببیند. پیش از آن که پیاز تغییر رنگ بدهد، آرد را بیفزایید و شروع به همزدن مواد کنید. وقتی خامی آرد گرفته شد، شیر را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم، هم بزنید تا غلیظ شوند.

مرحله 3

وقتی سس غلیظ شد، پودر بادام را در آن بریزید و هم بزنید تا پودر با مواد ترکیب شود. در آخر نمک، فلفل و آویشن را به سس اضافه کنید.

مرحله 4

در نهایت گل‌کلم‌ها را در یک ظرف مناسب بگذارید و سس را رویش بریزید و از مقداری برگ گشنیز هم برای تزیین سالاد استفاده کنید. (می‌توانید به‌جای ریختن سس روی کلم‌ها، آن را در کنارش سرو کنید.)

نکته‌ها

اگر گل‌کلم را به صورت درسته و کامل پختید، بهتر است مواد لازم برای سس سفید را دو برابر کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها