این دستور را درست کردی؟
سالاد گل کلم
مواد اولیه سالاد گل کلم
برای 2 نفر2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
یک و نیم قاشق غذاخوری
50 گرم
یک و نیم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد گل کلم
مرحله 1
ابتدا گلکلم را بشویید، بعد آن را گلگل کنید. در یک قابلمه، آب و کمی نمک بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد گلکلمها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آن بپزید. وقتی گلکلمها پختند، آنها را آبکش کنید.
- شما میتوانید گلکلم را به صورت درسته و کامل هم بپزید، در این صورت زمان پخت آن به 15 تا 20 دقیقه افزایش مییابد.
مرحله 2
برای تهیه سس، پیاز را رنده کنید. قابلمه یا تابهای روی حرارت بگذارید و پیاز و کره را در آن بیندازید تا هم کره آب شود و هم پیاز حرارت ببیند. پیش از آن که پیاز تغییر رنگ بدهد، آرد را بیفزایید و شروع به همزدن مواد کنید. وقتی خامی آرد گرفته شد، شیر را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم، هم بزنید تا غلیظ شوند.
مرحله 3
وقتی سس غلیظ شد، پودر بادام را در آن بریزید و هم بزنید تا پودر با مواد ترکیب شود. در آخر نمک، فلفل و آویشن را به سس اضافه کنید.
مرحله 4
در نهایت گلکلمها را در یک ظرف مناسب بگذارید و سس را رویش بریزید و از مقداری برگ گشنیز هم برای تزیین سالاد استفاده کنید. (میتوانید بهجای ریختن سس روی کلمها، آن را در کنارش سرو کنید.)
نکتهها
اگر گلکلم را به صورت درسته و کامل پختید، بهتر است مواد لازم برای سس سفید را دو برابر کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها