

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
دمی شیر
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرکره
75 گرم
خرما
10 عدد متوسط
برنج
2 پیمانه
روغنمایع
2 قاشق غذاخوری
نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه دمی شیر
آمادهسازی
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
هستههای خرما را جداکنید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج را به همراه شیر و نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.
مرحله 2
وقتی شیر جوشید و تقریباً جذب برنج شد، کره را اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید؛ فقط مراقب باشید برنج خرد نشود. با کفگیر، برنج را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا برنج بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
مرحله 3
وقتی برنج دَم کشید، خرما را در کمی روغن سرخ کنید و آن را لابهلای برنج بچینید و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها