فطایر خرما و گردو
فطایر خرما و گردوفطایر خرما و گردو
فطایر خرما و گردو

فطایر خرما و گردو

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-فر
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


فطایر خرما و گردو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

سفر مهیج حس تازگی امروز هم، پایش را آن طرف مرز ها گذاشته و تصمیم گرفته تا پیش غذای عربی دیگری را برایتان تدارک ببیند. از مشهور ترین پیش غذاهای عربی آن هایی هستند، که در دستور پختشان از خرما استفاده می شود که خب این موضوع به اقلیم این مناطق باز میگردد؛ طرز تهیه فطایر خرما و گردو ، دستور فطایر عربی است که امروز برایتان تهیه دیده‌ایم.

مواد اولیه فطایر خرما و گردو

برای 2 نفر

خمیر فطایر

خمیر مایه

1 قاشق غذاخوری

شیرگاو (ولرم)

به میزان لازم

شکر

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

250 گرم

کره

25 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

مواد رومال فطایر

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ (فقط زرده )

1 عدد متوسط

مواد میانی فطایر

کنجد

2 قاشق غذاخوری

کره

30 گرم

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

خرما

18 عدد متوسط

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فطایر خرما و گردو

طرز تهیه خمیر فطایر

مرحله 1

آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید، شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کرده، با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد، به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد، شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود. کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است و  با ورز دادن مکرر آن، چسبندگی از بین میرود.)

مرحله 2

پس از اتمام ورز دادن خمیر آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف بکوبید تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید، سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت به آن استراحت بدهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

مواد میانی فطایر خرما

مرحله 1

ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و پس از آب شدن، خرمای هسته گیری شده را در آن تفت داده تا رنگش تغییر کند و نرم شود.

مرحله 2

هل و دارچین را به خرما افزوده و مجددا تفت دهید، سپس گردوی خرد شده و کنجد را هم به آنها اضافه کرده و تفت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

طرز تهیه فطایر خرما و گردو

مرحله 1

بعد از 30 دقیقه که خمیر استراحت کرد، پف خمیر را بگیرید و آن را به چانه های کوچک تقسیم کنید. هر چانه را باز کرده، خرما و گردو را افزوده و بعد خمیر را از اطراف ببندید.

مرحله 2

فر را از قبل گرم کنید، در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید. روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله 3

خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کنید تا روی فطایر طلایی شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها