فطایر خرما و گردو
معرفی
مواد اولیه فطایر خرما و گردو
برای 2 نفرخمیر فطایر
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
250 گرم
25 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
مواد رومال فطایر
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
مواد میانی فطایر
2 قاشق غذاخوری
30 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
18 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه فطایر خرما و گردو
طرز تهیه خمیر فطایر
مرحله 1
آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید، شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کرده، با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد، به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد، شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود. کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است و با ورز دادن مکرر آن، چسبندگی از بین میرود.)
مرحله 2
پس از اتمام ورز دادن خمیر آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف بکوبید تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید، سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت به آن استراحت بدهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
مواد میانی فطایر خرما
مرحله 1
ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و پس از آب شدن، خرمای هسته گیری شده را در آن تفت داده تا رنگش تغییر کند و نرم شود.
مرحله 2
هل و دارچین را به خرما افزوده و مجددا تفت دهید، سپس گردوی خرد شده و کنجد را هم به آنها اضافه کرده و تفت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.
طرز تهیه فطایر خرما و گردو
مرحله 1
بعد از 30 دقیقه که خمیر استراحت کرد، پف خمیر را بگیرید و آن را به چانه های کوچک تقسیم کنید. هر چانه را باز کرده، خرما و گردو را افزوده و بعد خمیر را از اطراف ببندید.
مرحله 2
فر را از قبل گرم کنید، در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید. روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.
مرحله 3
خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کنید تا روی فطایر طلایی شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟