slider image
slider image
فطایر اسفناج و پنیر
فطایر اسفناج و پنیرفطایر اسفناج و پنیر
فطایر اسفناج و پنیر
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر-بخارپز
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


فطایر اسفناج و پنیر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فطایر اسفناج و پنیر

برای 2 نفر

خمیر فطایر

کره

25 گرم

شکر

1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

250 گرم

شیرگاو (ولرم)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

مواد رومال فطایر

تخم مرغ (فقط زرده)

1 عدد متوسط

شیرگاو

1 قاشق غذاخوری

مواد میانی فطایر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

100 گرم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

گردو (خردشده)

3 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

اسفناج

600 گرم

طرز تهیه فطایر اسفناج و پنیر

طرز تهیه خمیر

مرحله 1

آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید، شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد، به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد، شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود. کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است و با ورز دادن مکرر آن، چسبندگی از بین میرود.)

مرحله 2

پس از اتمام ورز دادن خمیر، آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف بکوبید تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید، سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید، روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی

مرحله 1

ابتدا اسفناج ها را بشویید و خرد کنید، سپس آنها در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آبشان کشیده شود.

مرحله 2

 وقتی مواد کمی خنک شدند، پنیر خامه‌ای را اضافه کنید؛ سپس نمک، فلفل، تخم گشنیز و گردوی خرد شده را بر روی آنها بریزید و زیر و رو کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه فطایر

مرحله 1

پس از آنکه 1 ساعت خمیر استراحت کرد، پف خمیر را بگیرید و آن را به چانه های کوچک تقسیم کنید. هر چانه را با دست باز کرده و در وسط آن مواد را قرار دهید و روی مواد میانی، پنیر پیتزا  اضافه کنید و خمیر را از اطراف ببندید.

مرحله 2

فر را از قبل گرم کنید، در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید. روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله 3

خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید بگذارید تا بپزد، سپس گریل را روشن کرده تا روی فطایر طلایی شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها