این دستور را درست کردی؟
کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر
معرفی
مواد اولیه کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر
برای 2 نفرکرپ
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 پیمانه
مواد لازم برای سرخ کردن کرپ
2 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
مواد میانی
100 گرم
600 گرم
1 قاشق مرباخوری
3 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر
طرز تهیه مواد میانی کرپ سوخاری با اسفناج
مرحله 1
ابتدا اسفناج ها را بشویید و خرد کنید، سپس آنها در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آبشان کشیده شود. وقتی کمی خنک شد، پنیر خامهای را اضافه کنید و نمک، فلفل، تخم گشنیز و گردوی خرد شده را بریزید و زیر و رو کنید. حالا مواد را کنار بگذارید.
طرز تهیه کرپ
مرحله 1
همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود، بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید، دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.
طرز تهیه کرپ سوخاری با اسفناج
مرحله 1
موادی که از قبل آماده شده را در ابتدای خمیر کرپ قرار دهید، لبه های خمیر کرپ را به داخل بیاورید و آن را رول کنید. بعد آنها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید؛ سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در آخر در روغن داغ و شناور سرخ کنید. نوش جان
نکتهها
بنا بر سلیقه و ذائقه خودتان، میتوانید به مواد میانی، پنیر پیتزا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟