slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
آمریکا-آلمان-بریتانیا-اتریش

این دستور را درست کردی؟


طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه

3
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه

برای 2 نفر

مواد اولیه گل کلم سوخاری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گل کلم

1 عدد کوچک

سرکه

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی

به میزان لازم

آب

به میزان لازم

آرد سوخاری

1 پیمانه

شیرگاو

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه

آماده سازی

مرحله1

کلم را در اندازه‌های متوسط گل گل کنید و بشویید.

مرحله2

در یک کاسه آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و شیر را خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.

مرحله1

در قابلمه مقداری آب (به اندازه‌ای که روی گل کلم‌ها را بگیرد)، نمک و سرکه بریزید و گل کلم‌ها را در آن بپزید. (گل کلم سریع می‌پزد، حواستان باشد که له نشود.)

مرحله2

پس از این که کلم‌ها پختند، آن‌ها را در صافی بریزید و با کمی آب سرد بشویید تا خنک شوند.

مرحله3

در قابلمه‌ای کوچک مقداری روغن بریزید ( به اندازه‌ای که گل کلم‌ها در آن شناور شوند) و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

مرحله4

گل کلم‌ها را در مواد تخم‌مرغی بزنید، بعد آن‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پس از بیرون آوردن گل کلم‌ها از روغن بهتر است آن‌ها را در صافی بگذارید تا روغن‌شان بچکد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها