این دستور را درست کردی؟
طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه
مواد اولیه طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه
برای 2 نفرمواد اولیه گل کلم سوخاری
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
1 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه طرز تهیه گل کلم سوخاری رستورانی و خوشمزه
آماده سازی
مرحله1
کلم را در اندازههای متوسط گل گل کنید و بشویید.
مرحله2
در یک کاسه آرد، تخممرغ، نمک، فلفل و شیر را خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.
مرحله1
در قابلمه مقداری آب (به اندازهای که روی گل کلمها را بگیرد)، نمک و سرکه بریزید و گل کلمها را در آن بپزید. (گل کلم سریع میپزد، حواستان باشد که له نشود.)
مرحله2
پس از این که کلمها پختند، آنها را در صافی بریزید و با کمی آب سرد بشویید تا خنک شوند.
مرحله3
در قابلمهای کوچک مقداری روغن بریزید ( به اندازهای که گل کلمها در آن شناور شوند) و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.
مرحله4
گل کلمها را در مواد تخممرغی بزنید، بعد آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پس از بیرون آوردن گل کلمها از روغن بهتر است آنها را در صافی بگذارید تا روغنشان بچکد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها