slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سالاد مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد مرغ

برای 2 نفر

خلال بادام

2 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

350 گرم

خامه

3 قاشق غذاخوری

کشمش

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

لیمو ترش

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)

نصف قاشق چای‌خوری

کرفس (ساقه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه سالاد مرغ

مرحله 1

ابتدا سینه مرغ را مکعبی و پیاز را خلالی خرد کنید، بعد مرغ، پیاز، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دارشود.

مرحله 2

یک تابه یا قابلمه روی اجاق بگذارید. مرغ و پیاز را در آن بریزید و کمی هم بزنید، بعد درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید، مرغ روی حرارت بسیار ملایم با آب خودش بپزد. (نیازی به استفاده از روغن یا آب نیست.)

مرحله 3

در این فاصله، خلال بادام و کشمش را در مقداری آب بخیسانید.

مرحله 4

وقتی مرغ‌ها خوب پختند و آبشان کشیده شد، از پیازها جدایشان کنید و آن‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله 5

تا خنک شدنِ مرغ‌ها، کرفس را خرد کنید. حالا کرفس، خلال بادام، کشمش، آبلیمو، نمک و فلفل را روی مرغ‌ها بریزید و خوب با هم مخلوطشان کنید.

مرحله 6

سالاد را در ظرف سرو بکشید و رویش خامه بریزید. می‌توانید خامه را در یک قیف بریزید و سالاد را با آن تزیین کنید.نوش جان!

سلام جایگزین خامه داخل این سالاد چی هست؟

مائده هاشمی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها