شیرپلو تبریزی
این دستور را درست کردی؟
سالاد مرغ
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد مرغ
برای 2 نفرخلال بادام
2 قاشق غذاخوری
گوشت سینه مرغ
350 گرم
خامه
3 قاشق غذاخوری
کشمش
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
لیمو ترش
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)
نصف قاشق چایخوری
کرفس (ساقه)
2 عدد متوسط
طرز تهیه سالاد مرغ
مرحله 1
ابتدا سینه مرغ را مکعبی و پیاز را خلالی خرد کنید، بعد مرغ، پیاز، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدارشود.
مرحله 2
یک تابه یا قابلمه روی اجاق بگذارید. مرغ و پیاز را در آن بریزید و کمی هم بزنید، بعد درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید، مرغ روی حرارت بسیار ملایم با آب خودش بپزد. (نیازی به استفاده از روغن یا آب نیست.)
مرحله 3
در این فاصله، خلال بادام و کشمش را در مقداری آب بخیسانید.
مرحله 4
وقتی مرغها خوب پختند و آبشان کشیده شد، از پیازها جدایشان کنید و آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله 5
تا خنک شدنِ مرغها، کرفس را خرد کنید. حالا کرفس، خلال بادام، کشمش، آبلیمو، نمک و فلفل را روی مرغها بریزید و خوب با هم مخلوطشان کنید.
مرحله 6
سالاد را در ظرف سرو بکشید و رویش خامه بریزید. میتوانید خامه را در یک قیف بریزید و سالاد را با آن تزیین کنید.نوش جان!
سلام جایگزین خامه داخل این سالاد چی هست؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها