

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
خورش مرغ در سس قرمز
4.5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرفلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زیرهسیاه
1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
8 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
زنجبیل تازه (رنده شده)
1 قاشق مرباخوری
لیموترش
1 عدد متوسط
فلفلسبز تند
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش مرغ در سس قرمز
آمادهسازی
فلفلدلمهای، فلفلسبز، سیر و پیاز را خوب بشویید؛دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را بگیرید و فلفلدلمهای را نگینی خرد کنید؛سیر و زنجبیل را جداگانه رنده کنید؛پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛فلفلسبز را ریز و ساطوری خرد کنید؛مرغ را به اندازههای دلخواه خرد کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه یا تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. فیله مرغ را در روغن سرخ کرده، در ظرفی بچینید و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا پیاز را در همان قابلمه یا تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس فلفل دلمهای، فلفلسبز، سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید و تا وقتی فلفلدلمهای نرم شود تفت دهید.
مرحله 3
در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل، زیره و تخم گشنیز را هم اضافه کنید و همبزنید.
مرحله 4
درانتها مرغ سرخشده را داخل خورش بریزید، آبِ لیمو ترش و آب را هم اضافه کنید و درِ ظرف را بگذارید تا خورش روی حرارت ملایم بپزید و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها