زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
تند
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خورش مرغ در سس قرمز

4.5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زیره‌سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع

8 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

زنجبیل‌ تازه (رنده شده)

1 قاشق مرباخوری

لیمو‌ترش

1 عدد متوسط

فلفل‌سبز تند

1 عدد متوسط

طرز تهیه خورش مرغ در سس قرمز

آماده‌سازی

فلفل‌دلمه‌ای، فلفل‌سبز، سیر و پیاز را خوب بشویید؛دانه‌‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را بگیرید و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کنید؛سیر و زنجبیل را جداگانه رنده کنید؛پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛فلفل‌سبز را ریز و ساطوری خرد کنید؛مرغ را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه یا تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. فیله مرغ را در روغن سرخ کرده، در ظرفی بچینید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا پیاز را در همان قابلمه یا تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس فلفل دلمه‌ای، فلفل‌سبز، سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید و تا وقتی فلفل‌دلمه‌ای نرم شود تفت دهید.

مرحله 3

در این مرحله نمک، زردچوبه، فلفل، زیره و تخم گشنیز را هم اضافه کنید و هم‌بزنید.

مرحله 4

درانتها مرغ سرخ‌شده را داخل خورش بریزید، آبِ لیمو ترش و آب را هم اضافه کنید و درِ ظرف را بگذارید تا خورش روی حرارت ملایم بپزید و جا بیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها