slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ مرغ با سس پیاز و گوجه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ مرغ با سس پیاز و گوجه

برای 2 نفر

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

سرکه

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

ماست

1 قاشق غذاخوری

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

نعنا خشک

1 قاشق مرباخوری

خیارشور

5 عدد متوسط

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پیاز و گوجه

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پیاز و گوجه

آماده‌سازی:

  • سینه مرغ  را ورقه‌ای برش بزنید. 
  • سُس مایونز، ماست، روغن زیتون، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و لیمو ترش تازه را در ظرفی مخلوط کنید.
  • مرغ‌ها را در مخلوط ماست و مایونز فروببرید و اجازه دهید چندساعت  بماند و مزه‌دار شود. 
  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. 
  • گوجه را بشویید و خرد کنید.
  • برای سُس پیاز و گوجه: ماست را در ظرفی بریزید. خیارشور را حلقه کنید و به ظرف اضافه کنید.  سُس مایونز، نعنا ‌خشک، نمک، فلفل‌سیاه و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید.
  • مراحل پخت

    مرحله ۱:

    در تابه‌ای به ترتیب پیاز و گوجه، نمک و فلفل‌سیاه را تفت دهید و بعد کنار بگذارید.

    مرحله ۲:

    مرغ‌های مزه‌دارشده را در تابه بدون روغن سرخ کنید.

    مرحله ۳:

    نان را باز کنید. لای نان، لایه‌لایه سُس ماست و خیارشور، مرغ سرخ شده، سُس‌گوجه و پیاز بریزید.


    نوش جان!

    سؤالی در مورد این دستور داری؟


    این دستور را درست کردی؟


    برچسب‌ها


    مشابه‌ها