خوراک مرغ و سیب
خوراک مرغ و سیبخوراک مرغ و سیب
خوراک مرغ و سیب

خوراک مرغ و سیب

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


خوراک مرغ و سیب

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

یه عالمه دستورالعمل غذایی وجود داره که گوشت مرغ از اجزای اصلی تشکیل‌دهنده غذاست و با مواد دیگه‌ای ترکیب می‌شه؛ اما از خاص‌ترین دستورالعمل‌ها، ترکیب مرغ و سیبه. سیب، طعمی به‌نسبت شیرین به غذا می‌بخشه و میز غذاتون رو زیبا می‌کنه. به‌علاوه در تقویت معده و رفع لاغری مفرط مؤثره. میز غذاتون پر از زیبایی!

مواد اولیه خوراک مرغ و سیب

برای 2 نفر

مواد اولیه خوراک مرغ و سیب

گوشت مرغ (فیله)

400 گرم

شکر

5 قاشق غذاخوری

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

دارچین (پودر)

1 قاشق مرباخوری

سیب درختی

2 عدد متوسط

کره

50 گرم

آب (جوش)

2 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
  2. سیب را بشویید، پوست بگیرید و حلقه‌ای برش بزنید، بعد دانه‌‌ها و قسمت میانی آن را جدا کنید.


مراحل پخت

مرحله 1

روی تکه‌های مرغ نمک، فلفل، دارچین و پیاز بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد آن‌ها را در یخچال بگذارد تا مزه‌دار شوند. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)

مرحله 2

در یک تابه یا قابلمه کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. هر دو طرف مرغ‌ها را در کره تفت دهید، بعد آن ها را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3

مقداری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. در این فاصله در همان تابه یا قابلمه سیب‌ها را بچینید روی‌شان شکر بریزید. وقتی یک طرف سیب‌ها طلایی شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان طلایی شود. در نهایت آن‌ها از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله 4

برای تهیه سس این غذا عصاره مرغ را در مقداری آبجوش حل کنید. دوباره در همان تابه یا قابلمه آرد بریزید و کمی تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. حالا عصاره مرغ را در ظرف بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. مرغ و سیب را به داخل ظرف برگردانید و اجازه دهدی با سس چند دقیقه‌ای بجوشد تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

نوش جان!

نکته‌ها

برای هر 2 نفر به جای 1 عصاره مرغ و 2 لیوان آب‌جوش می‌توانید از 2 لیوان آب‌‌مرغ استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها