slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
یونان-مصر

این دستور را درست کردی؟


سالاد تره بار پخته

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد تره بار پخته

برای 2 نفر

برای سالاد

گل کلم

200 گرم

جوانه گندم

3 قاشق غذاخوری

لبو

1 عدد متوسط

هویج

1 عدد متوسط

نمک (برای پخت لوبیا)

نصف قاشق چای‌خوری

نمک (برای پخت گل‌کلم)

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا سبز

نصف پیمانه

برای چاشنی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

آبلیمو

3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سالاد تره بار پخته

مرحله 1

کلم را گل گل کنید و بشویید، بعد با نمک در آب جوش بریزید و اجازه دهید 4-5 دقیقه بپزد. حالا گل کلم های پخته را در آبکش بریزید.

مرحله 2

هویج را خلالی خرد کنید و در آب بپزید.

مرحله 3

لبو را بپزید و خرد کنید.

مرحله 4

لوبیاسبز را با کمی نمک در آب بریزید تا بپزد. وقتی لوبیا نرم شد با آب سرد آبکشی کنید.

مرحله 5

اجازه بدهید همه مواد پس از پخت کاملا خنک بشوند. (توجه داشته باشید که مواد را جدا جدا بپزید تا مزه ها قاطی نشوند.) پس از خنک شدن مواد را با هم مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و با تربچه ورقه شده تزیین کنید.

مرحله 6

برای تهیه چاشنی سالاد، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کنید و 10 دقیقه قبل از سرو به سالاد اضافه کنید و اجازه دهید مزه‌ها به خورد هم بروند.

اگه به جای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنیم اشکال داره؟

محمد نادرخانی۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

آیا میشه کنار غذا سرو کرد؟

محمد نصرابادی۲۰ شهریور ۱۴۰۳

رژبمی هست؟

علی رحیمی۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها