این دستور را درست کردی؟
کدوی سرکه و شیره
مواد اولیه کدوی سرکه و شیره
برای 2 نفربه میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
250 گرم
3 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کدوی سرکه و شیره
آمادهسازی
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را بمکعبی (خورشتی) خرد کنید.
- پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز را نگینی خرد کنید.
- کدو را ورقهای خرد کنید یا از طول برش دهید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، بعد به آن فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. مقداری آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید (اول حرارت زیاد باشد تا آب بهجوش آید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت بهآرامی روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
به انتهای پخت گوشت که نزدیک شدید، کدوها را در تابهای حاوی روغن سرخ کنید.
مرحله 4
بعد از پختِ گوشت، کدوها را اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 5
درنهایت سرکه، شیره و نمک را به غذا اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش جابیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- طعم این غذا ملس است اما شما میتوانید سرکه و شیره را کمکم اضافه کنید و غذارو بچشید تا به طعم موردعلاقه خود برسید.
- میزان روغن، نمک، چاشنی، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- به هیچوجه در ابتدای پخت به خورش نمک نزنید! چون باعثِ سفت شدن و افزایش زمانِ پخت ِگوشت میشود.
- برای چشیدن طعم اصیل این خورش از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها