کوفته‌کباب
کوفته‌کباب
کوفته‌کباب
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


کوفته‌کباب

5

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته‌کباب

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته کباب

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

برنج

یک‌چهارم پیمانه

آرد نخودچی (یا آرد نخود خام)

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شوید خشک

2 قاشق غذاخوری

تره (خشک شده)

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سس

شیره انگور (یا شیره خرما)

4 قاشق غذاخوری

آب

3 پیمانه

سرکه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته‌کباب

آماده سازی

مرحله 1

برنج را پاک کرده و بشویید. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و آبش را بگیرید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج را (در حد برنج آبکشی) بپزید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا برنج (که تقریبا پخت و آبکشی شد) را با پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخود، تره و شوید خشک، نمک، زردچوبه، فلفل و تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله 3

در یک ظرف مناسب روغن ریخته، گلوله هایی به اندازه گردو از مواد بردارید و به صورت کبابی گرد در کف ظرف پهن کرده و سرخ کنید.

مرحله 4

حالا در یک قابلمه آب، سرکه و شیره را مخلوط کرده و کوفته ها را در آن بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزند. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها