این دستور را درست کردی؟
کوفتهکباب
5
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کوفتهکباب
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته کباب
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده
250 گرم
برنج
یکچهارم پیمانه
آرد نخودچی (یا آرد نخود خام)
1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
شوید خشک
2 قاشق غذاخوری
تره (خشک شده)
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
سس
شیره انگور (یا شیره خرما)
4 قاشق غذاخوری
آب
3 پیمانه
سرکه
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفتهکباب
آماده سازی
مرحله 1
- برنج را پاک کرده و بشویید.
- پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و آبش را بگیرید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج را (در حد برنج آبکشی) بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2
حالا برنج (که تقریبا پخت و آبکشی شد) را با پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخود، تره و شوید خشک، نمک، زردچوبه، فلفل و تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله 3
در یک ظرف مناسب روغن ریخته، گلوله هایی به اندازه گردو از مواد بردارید و به صورت کبابی گرد در کف ظرف پهن کرده و سرخ کنید.
مرحله 4
حالا در یک قابلمه آب، سرکه و شیره را مخلوط کرده و کوفته ها را در آن بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزند.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟