slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
210 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


هلیم بادمجان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه هلیم بادمجان

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 پیمانه

بادمجان

300 قاشق غذاخوری

گردو (خردشده)

یک‌چهارم گرم

برنج (خیس‌خورده)

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

عدس

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 پیمانه

نعناع (داغ)

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا سفید

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

گوشت گردن (یا سردست گوسفندی)

300 قاشق چای‌خوری

کشک

3 گرم

سیر (پوره)

1 عدد متوسط

پیاز

4 عدد بزرگ

زعفران (دودی)

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه هلیم بادمجان

روش پخت

مرحله اول

پیازها را پوست بکنید و بشویید.

گوشت و پیاز و لوبیا سفید را با مقداری آب، روی حرارت بگذارید تا بپزد.

روی گوشت که کف کرد، کف گوشت را بگیرید؛ زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، بشویید و نمک بزنید؛ آن‌ها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود.

پس از این مدت، بادمجان‌ها را بشویید و سپس خشک کنید.

مرحله سوم

حالا بادمجان‌ها را سرخ کنید و کنارشان بگذارید.

مرحله چهارم

3 عدد پیاز را خرد و سرخ کنید.

مرحله پنجم

زردچوبه و پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

گوشت‌ها که پخت، برنج و عدس را به آب گوشت بیفزایید.

مرحله هفتم

اجازه دهید تا برنج و عدس کاملاً بپزد، برنج شکفته شود و لعاب بدهد.

مرحله هشتم

گوشت را از قابلمه جدا کنید و با گوشت‌کوب بکوبید تا حالت کششی پیدا کند.

مرحله نهم

گوشت کوبیده را به‌همراه بادمجان‌ها به برنج و عدس اضافه کنید.

مرحله دهم

حالا دوباره با گوشت‌کوب، همه مواد را داخل قابلمه بکوبید تا یک‌دست شوند.

مرحله یازدهم

به‌ترتیب کشک، نصفی از پیاز داغ‎ها، نعنا‌ داغ، گردو، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل ‌سیاه را با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

در پایان، ترکیب نهایی را در ظرف سرو بریزید و با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ نکنید و کبابی کنید.

عدس و لوبیا را هم می‌توان در این دستورپخت، استفاده نکرد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها