slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مجارستان

این دستور را درست کردی؟


گولاش ماهی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گولاش ماهی

برای 2 نفر

برای ماهی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

برای سس

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

آب (جوش)

1 پیمانه

طرز تهیه گولاش ماهی

آماده‌سازی

در ابتدا به دو طرف ماهی نمک و فلفل بپاشید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در یخچال بگذارید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

طرز تهیه

مرحله1

بعد ازگذشت 15 دقیقه، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. بعد آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید سس تهیه‌شده کمی بجوشد.

مرحله2

حالاماهی را در سس قرار داده، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 قیقه روی حرارت ملایم بپزد.ماهی را در حینِ پخت زیر و رو کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. ماهی‌های پیشنهادی عبارتند از: هامور، سرخو، زبیدی و اوزون برون.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها