کُلُمبا
این دستور را درست کردی؟
گولاش ماهی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گولاش ماهی
برای 2 نفربرای ماهی
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فیله ماهی (تکه)
4 عدد متوسط
برای سس
پاپریکا
1 قاشق مرباخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
آب (جوش)
1 پیمانه
طرز تهیه گولاش ماهی
آمادهسازی
در ابتدا به دو طرف ماهی نمک و فلفل بپاشید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
طرز تهیه
مرحله1
بعد ازگذشت 15 دقیقه، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، سپس رب گوجهفرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. بعد آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید سس تهیهشده کمی بجوشد.
مرحله2
حالاماهی را در سس قرار داده، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 قیقه روی حرارت ملایم بپزد.ماهی را در حینِ پخت زیر و رو کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها