slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مجارستان

این دستور را درست کردی؟


گولاش ماهی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گولاش ماهی

برای 2 نفر

برای ماهی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

برای سس

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

آب (جوش)

1 پیمانه

طرز تهیه گولاش ماهی

آماده‌سازی

در ابتدا به دو طرف ماهی نمک و فلفل بپاشید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در یخچال بگذارید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

طرز تهیه

مرحله1

بعد ازگذشت 15 دقیقه، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. بعد آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید سس تهیه‌شده کمی بجوشد.

مرحله2

حالاماهی را در سس قرار داده، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 قیقه روی حرارت ملایم بپزد.ماهی را در حینِ پخت زیر و رو کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها