![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fish-with-lime-and-cream/fish_with_lime_and_cream_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fish-with-lime-and-cream/fish_with_lime_and_cream_t_hese_tazegi.jpg)
15 دقیقه
ماهی با لیمو و خامه
متعادل
3.5
مواد اولیه ماهی با لیمو و خامه
400 گرم
4 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
مرحله 1
در ابتدا آب لیمو تازه را روی ماهی بریزید، نمک و فلفل بپاشید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در یخچال بماند. حالا در یک بشقاب یا سینی آرد بریزید و برای سرخ کردن ماهی کنار بگذارید.
مرحله 2
در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. حالا روی ماهی خامه بزنید، در آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد؛ سپس هر دو طرف ماهی را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟