ماهی با لیمو و خامه
ماهی با لیمو و خامه
ماهی با لیمو و خامهماهی با لیمو و خامه

ماهی با لیمو و خامه

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟

ماهی با لیمو و خامه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

خیلی‌ها از بوی زهم ماهی بدشون میاد! یا کلاً ماهی نمی‌خورن، یا نمی‌تونن ماهی رو بدون چاشنی مصرف کنن. تا حالا به ترکیب لیموی تازه و خامه فکر کردین؟ این دو مادۀ همیشه در دسترس، کاری می‌کنن که همه عاشقِ ماهی‌خوردن بشن. کودکانتون به امگا3 نیاز دارن. با چاشنی لیمو و خامه، بچه‌ها رو به خوردن ماهی عادت بدین.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه ماهی با لیمو و خامه

فیله ماهی

400 گرم

آبلیمو

4 قاشق غذاخوری

خامه

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

به میزان لازم

روغن مایع

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله 1

در ابتدا آب لیمو تازه را روی ماهی بریزید، نمک و فلفل بپاشید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در یخچال بماند. حالا در یک بشقاب یا سینی آرد بریزید و برای سرخ کردن ماهی کنار بگذارید.

مرحله 2

در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. حالا روی ماهی خامه بزنید، در آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد؛ سپس هر دو طرف ماهی را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها