این دستور را درست کردی؟
ماهی قزل آلا با زعفران
مواد اولیه ماهی قزل آلا با زعفران
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی قزل آلا با زعفران
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
یک و نیم پیمانه
نصف پیمانه
3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
100 گرم
طرز تهیه ماهی قزل آلا با زعفران
مرحله1
نمک و فلفل را مخلوط کنید و به دو طرف فیلهها بپاشید، سپس به مدت15دقیقه در یخچال بگذارید.در این فاصله پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کنید.پیاز را در کره تفت دهید تا بلوری شود.بعد شکر، زعفران و سرکه را در مقداری آبجوش حل کنید و بهآرامی روی پیاز بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
مرحله2
آب که به جوش آمد، ماهی را در تابه قرار دهید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید ماهی روی حرارت ملایم10الی15دقیقه در سس بپزد تا نرم شود؛ در این مدت در صورت نیاز ماهی را پشت و رو کنید تا هر دو طرف مزه بگیرد.در این فاصله شوید را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.ماهی را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید.سس ماهی را بجوشانید تا غلیظ شود، بعد خامه و ماست را اضافه کنید و همبزنید، ولی مواظب باشید که خامه نجوشد.در آخر شوید را در سس بریزید و مخلوط کنید، بعد سس را روی ماهی در ظرف سرو بریزید.
نکتهها
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها