ماهی قزل آلا با زعفران
ماهی قزل آلا با زعفران
ماهی قزل آلا با زعفرانماهی قزل آلا با زعفران

ماهی قزل آلا با زعفران

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان

این دستور را درست کردی؟


ماهی قزل آلا با زعفران

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

ماهی قزل‌آلا، یکی از محبوب‌ترین ماهی‌های جهانه.بافت گوشت این ماهی، نرم و سفیده و تا حدی مزه‌ای شیرین داره.هنگام پخت، اضافه‌شدن زردچوبه و زعفران، طعمی خیال‌انگیز به ماهی قزل‌آلا می‌ده.این غذا، خواصی ضد سرطانی داره و کنترل‌کنندۀ بیماری‌های قلبی و عروقی و سطح قند خون بدنه.مثل قزل‌آلا محبوب باشین!

مواد اولیه ماهی قزل آلا با زعفران

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی قزل آلا با زعفران

شکر

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

ماهی قزل الا (تکه)

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

زعفران (دم‌کرده و غلیظ)

یک‌چهارم پیمانه

ماست

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

یک و نیم پیمانه

خامه

نصف پیمانه

شوید (تازه و خرد شده)

3 قاشق غذاخوری

سرکه انگور

2 قاشق غذاخوری

کره

100 گرم

طرز تهیه ماهی قزل آلا با زعفران

مرحله1

نمک و فلفل را مخلوط کنید و به دو طرف فیله‌ها بپاشید، سپس به مدت15دقیقه در یخچال بگذارید.در این فاصله پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کنید.پیاز را در کره تفت دهید تا بلوری شود.بعد شکر، زعفران و سرکه را در مقداری آب‌جوش حل کنید و به‌آرامی روی پیاز بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید.

مرحله2

آب که به جوش آمد، ماهی را در تابه قرار دهید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید ماهی روی حرارت ملایم10الی15دقیقه در سس بپزد تا نرم شود؛ در این مدت در صورت نیاز ماهی را پشت و رو کنید تا هر دو طرف مزه بگیرد.در این فاصله شوید را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.ماهی را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید.سس ماهی را بجوشانید تا غلیظ شود، بعد خامه و ماست را اضافه کنید و هم‌بزنید، ولی مواظب باشید که خامه نجوشد.در آخر شوید را در سس بریزید و مخلوط کنید، بعد سس را روی ماهی در ظرف سرو بریزید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها