slider image
slider image
ماهی کاری
ماهی کاری
ماهی کاریماهی کاری
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


ماهی کاری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی کاری

برای 2 نفر

برای ماهی

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

برای سس

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

میخک

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گشنیز (ساطوری)

4 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه (ساییده)

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد متوسط

آب (جوش)

1 پیمانه

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

پودر خردل

1 قاشق چای‌خوری

ماست

نصف پیمانه

طرز تهیه ماهی کاری

مرحله1

فلفل قرمز را با اندکی زردچوبه و نمک مخلوط کنید و به دو طرف فیله‌های ماهی بپاشید، سپس ماهی را به مدت15دقیقه در یخچال بگذارید.در این فاصله پیاز، سیر و گوجه را بشویید و پوست بگیرید.سپس پیاز و گوجه را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.گشنیز را هم پاک کنید و تمیز بشویید بعد ساطوری کنید.

مرحله2

ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید تا داغ شود، بعد دو طرف ماهی را سرخ کرده، از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.در صورت نیاز، در تابه دوباره کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.وقتی پیاز بلوری شد، زیره، خردل، دارچین، میخک، هل، نمک و فلفل سیاه بزنید.در ادامه گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود، بعد گشنیز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.حالا آب‌جوش بریزید و درب تابه را بگذارید تا سس به‌جوش آید.

مرحله3

در پایان به سس ماست را اضافه کرده، هم‌بزنید، سپس فیله‌های سرخ‌شده را اضافه کنید.درب تابه را ببندید و اجازه دهید، چند دقیقه‌ای روی حرارت بماند تا سس غلیظ شود و ماهی مزه بگیرد.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها