slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


املت فرانسوی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت فرانسوی

برای 2 نفر

مواد اولیه املت فرانسوی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

1 پیمانه

سیب زمینی

1 عدد متوسط

جعفری (خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه املت فرانسوی

آماده سازی

مرحله 1

جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مرحله 2

پیاز و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی را مکعبی و پیاز را نگینی خرد کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر پیتزا اضافه کنید وهم بزنید.

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را از تابه درآورید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیازها را در همان تابه سرخ کنید و بعد سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

حالا مخلوط تخم‌مرغی را روی آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا روی تخم‌مرغ ببندد.

مرحله 4

در نهایت برای سرو املت، روی آن جعفری و آویشن بپاشید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها