این دستور را درست کردی؟
میگو سرخشده پفکی با سس چیلی
مواد اولیه میگو سرخشده پفکی با سس چیلی
برای 2 نفربرای میگو
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
5 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
300 گرم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
برای سس چیلی
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
4 قاشق غذاخوری
یک و نیم قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میگو سرخشده پفکی با سس چیلی
تهیه سس چیلی
قابلمهای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس بادام و آرد سوخاری را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و همبزنید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفتهشود. بعد فلفل قرمز را اضافه کرده، آب و نمک را هم اضافه کنید و همبزنید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد وغلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.
تهیه میگو
مرحله1
میگو را در صورت نیاز پاک کنید و بشویید.پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.سیر را ریز رنده کرده، پیاز را نگینی ریزخرد کنید.پیاز و سیر را با آبلیمو و ماست مخلوط کنید.میگو را به مواد اضافه کرده، مخلوط کنید و بهمدت1ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله2
بعد از1ساعت، در بشقابی، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و میگوها را در آن خوب بغلتانید و کنار بگذارید.
مرحله3
در ماهیتابهای به عمق2تا3سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس میگوها را که خوب به آرد آغشته کردهاید در روغن سرخ کنید و با سسی که از قبل تهیه کردید سرو کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها