میگو سرخ‌شده با سس چیلی
میگو سرخ کرده با سس چیلی
میگو سرخ‌شده با سس چیلیمیگو سرخ‌شده با سس چیلی

میگو سرخ‌شده با سس چیلی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
چین-ژاپن

این دستور را درست کردی؟

میگو سرخ‌شده با سس چیلی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

با حس‌تازگی، همۀ نیازهای آشپزی برطرف می‌شه.گام به گام، با نحوه سرخ‌کردن میگو پیش برین و میگو رو در مدت زمان کم و به روش درستی، سرخ کنین.حالا مزۀ میگوی سرخ‌کرده رو با سس تُند چیلی امتحان کنین.با این ترکیب، همۀ مشکلات رو فراموش می‌کنین:میگو سرخ‌کرده با سس چیلی!

مواد اولیه

برای 2 نفر
برای میگو

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

میگو

300 گرم

سس چیلی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

بادام (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (ساییده)

یک و نیم قاشق مرباخوری

آب (جوش)

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده‌سازی

میگو را در صورت نیاز پاک کنید و بعد بشویید. بادام را خرد کنید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.

تهیه سس چیلی

قابلمه‌ای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس بادام و آرد سوخاری را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم‌بزنید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته‌شود. بعد فلفل قرمز را اضافه کرده، آب و نیمی از نمک را هم اضافه کنید و هم‌بزنید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد وغلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.

تهیه میگو

در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. میگو را با حرارت بالا به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید، تا آب نیندازد و سفت نشود. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود. درنهایت باقی‌مانده نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده، تفت دهید و همراه با سس چیلی نوش‌جان کنید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها