slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


گمج کباب

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گمج کباب

برای 2 نفر

گردو (مغزشده)

100 گرم

سبزی مخصوص (جعفری، گشنیز، خالواش، وارنبو، چوچاق)

150 گرم

آب انار

2 پیمانه

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

250 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گمج کباب

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.
  2. سبزی‌های مدنظر را پاک کنید و بشویید.
  3. گردو را آسیاب یا رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گوشت، گردو و آب انار را روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بجوشند و بپزند.

مرحله 2

سبزی را سرخ کرده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد.

مرحله 3

در نهایت به غذا نمک و فلفل بزنید و آن را سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. در این غذا به روش اصیل و سنتی، پیاز استفاده نمی‌شود چون سبزی‌های استفاده شده در آن به‌قدری معطرند که کاملا به گوشت می‌نشینند و گوشت به هیج عنوان بوی زهم نمی‌دهد؛ اما اگر سبزی‌های مورد نظر در دسترس نیست می‌توانید گوشت را تفت دهید.
  2. برای چشیدن طعم اصیل این خورش میتوانید از گوشت گوساله استفاده کنید.
  3. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.
  5. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها