طلا کوله غورابه
این دستور را درست کردی؟
گمج کباب
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گمج کباب
برای 2 نفرگردو (مغزشده)
100 گرم
سبزی مخصوص (جعفری، گشنیز، خالواش، وارنبو، چوچاق)
150 گرم
آب انار
2 پیمانه
گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)
250 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گمج کباب
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
- سبزیهای مدنظر را پاک کنید و بشویید.
- گردو را آسیاب یا رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت، گردو و آب انار را روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بجوشند و بپزند.
مرحله 2
سبزی را سرخ کرده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد.
مرحله 3
در نهایت به غذا نمک و فلفل بزنید و آن را سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- در این غذا به روش اصیل و سنتی، پیاز استفاده نمیشود چون سبزیهای استفاده شده در آن بهقدری معطرند که کاملا به گوشت مینشینند و گوشت به هیج عنوان بوی زهم نمیدهد؛ اما اگر سبزیهای مورد نظر در دسترس نیست میتوانید گوشت را تفت دهید.
- برای چشیدن طعم اصیل این خورش میتوانید از گوشت گوساله استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها