slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
زمان انتظار
1440 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
کرمان

این دستور را درست کردی؟


بُزقرمه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بُزقرمه

برای 2 نفر

آب

به میزان لازم

گردو (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

گوشت گردن

300 گرم

نخود

1 پیمانه

سیر (حبه)

7 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

ترخون

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن

به میزان لازم

پیاز

4 عدد متوسط

کشک

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بُزقرمه

آماده‌سازی

مرحله اول

نخود را از یک شب قبل خیس کنید.

پیازها را پوست بکنید و بشویید؛ سپس، 1 پیاز را چهار قاچ و 3 پیاز دیگر را خلالی خُرد کنید.

سیر را رنده کنید.

گردو را خرد کنید.

روش پخت

مرحله اول

داخل قابلمه، گوشت را با پیاز قاچ‌شده، نخود، زیره ‌سیاه و فلفل ‌سیاه بگذارید تا بپزد؛ در اواخر پخت هم کمی نمک به مواد بیفزایید.

مرحله دوم

آب ‌گوشت را صاف کنید؛ سپس، گوشت و نخود را با هم بکوبید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

پیازهای خلالی‌شده را در تابه‌ای بریزید؛ درِ تابه را بگذارید تا پیازها نیم‌پز شوند. سپس، کمی روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیازها روی حرارت ملایم سرخ شوند.

مرحله چهارم

پیازها که سرخ شدند، زردچوبه، گوشت‎ کوبیده و آب ‌گوشت را با آن ترکیب کنید و اجازه دهید 30 دقیقه، روی حرارت ملایم، مزه‌ها به خوردِ هم بروند.

مرحله پنجم

در تابه‌ای جداگانه روغن بریزید؛ سپس سیر، گردو، نعنا خشک و کمی ترخون اضافه کنید. سپس، کمی کشک بیفزایید و اجازه دهید تا کشک گرم شود ( نباید کشک بجوشد.)

مرحله ششم

در پایان، مواد آماده‌شده را به گوشت اضافه کنید؛ در ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ یا کشک یا نعنا داغ تزئین کنید.

نکته‌ها

نکات

زمان انتظار نوشته‌شده، برای خیس‌کردن نخود است.

در صورت استفاده از زودپز، زمان پخت به 1 ساعت و 30 دقیقه کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها