این دستور را درست کردی؟
بُزقرمه
مواد اولیه بُزقرمه
برای 2 نفربه میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
300 گرم
1 پیمانه
7 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
4 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بُزقرمه
آمادهسازی
مرحله اول
نخود را از یک شب قبل خیس کنید.
پیازها را پوست بکنید و بشویید؛ سپس، 1 پیاز را چهار قاچ و 3 پیاز دیگر را خلالی خُرد کنید.
سیر را رنده کنید.
گردو را خرد کنید.
روش پخت
مرحله اول
داخل قابلمه، گوشت را با پیاز قاچشده، نخود، زیره سیاه و فلفل سیاه بگذارید تا بپزد؛ در اواخر پخت هم کمی نمک به مواد بیفزایید.
مرحله دوم
آب گوشت را صاف کنید؛ سپس، گوشت و نخود را با هم بکوبید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
پیازهای خلالیشده را در تابهای بریزید؛ درِ تابه را بگذارید تا پیازها نیمپز شوند. سپس، کمی روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیازها روی حرارت ملایم سرخ شوند.
مرحله چهارم
پیازها که سرخ شدند، زردچوبه، گوشت کوبیده و آب گوشت را با آن ترکیب کنید و اجازه دهید 30 دقیقه، روی حرارت ملایم، مزهها به خوردِ هم بروند.
مرحله پنجم
در تابهای جداگانه روغن بریزید؛ سپس سیر، گردو، نعنا خشک و کمی ترخون اضافه کنید. سپس، کمی کشک بیفزایید و اجازه دهید تا کشک گرم شود ( نباید کشک بجوشد.)
مرحله ششم
در پایان، مواد آمادهشده را به گوشت اضافه کنید؛ در ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ یا کشک یا نعنا داغ تزئین کنید.
نکتهها
زمان انتظار نوشتهشده، برای خیسکردن نخود است.
در صورت استفاده از زودپز، زمان پخت به 1 ساعت و 30 دقیقه کاهش مییابد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها