زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


طلا کوله غورابه

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

گردو

100 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آبغوره

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

روغن‌مایع

6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه طلا کوله غورابه

آماده سازی

مرحله 1

مرغ یا جوجه را بشویید و تکه کنید. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید. گردو را آسیاب یا رنده کنید. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.

مرحله 2

حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.

مرحله 3

تکه‌های مرغ را با سبزی و پیاز تفت دهید و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید؛ سپس گردو آسیاب شده را اضافه کنید و مجدد آن‌ها را تفت دهید.

مرحله 4

آبغوره را به همراه مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا به‌جوش آید.

مرحله 5

در پایان پخت تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. وقتی تخم‌مرغ بسته شد غذای شما آماده سرو است.

روش دوم پخت

مرحله 1

تکه‌های جوجه را در روغن تفت دهید.

مرحله 2

در یک ظرف دیگر روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 3

حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.

مرحله 4

گردو آسیاب شده، نمک، فلفل و آبغوره را همراه با مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا به‌جوش آید.

مرحله 5

پس از جوش‌آمدن غذا، تکه‌های جوجه را در آن بریزید تا بپزند.

مرحله 6

در پایان پخت تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. بعد از بستن تخم‌مرغ، غذا را سرو کنید. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها