

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
طلا کوله غورابه
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرگردو
100 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آبغوره
2 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
تخممرغ
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
روغنمایع
6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه طلا کوله غورابه
آماده سازی
مرحله 1
مرغ یا جوجه را بشویید و تکه کنید.
پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
گردو را آسیاب یا رنده کنید.
سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.
مرحله 2
حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.
مرحله 3
تکههای مرغ را با سبزی و پیاز تفت دهید و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید؛ سپس گردو آسیاب شده را اضافه کنید و مجدد آنها را تفت دهید.
مرحله 4
آبغوره را به همراه مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا بهجوش آید.
مرحله 5
در پایان پخت تخممرغها را در ظرفی شکسته، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. وقتی تخممرغ بسته شد غذای شما آماده سرو است.
روش دوم پخت
مرحله 1
تکههای جوجه را در روغن تفت دهید.
مرحله 2
در یک ظرف دیگر روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.
مرحله 4
گردو آسیاب شده، نمک، فلفل و آبغوره را همراه با مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا بهجوش آید.
مرحله 5
پس از جوشآمدن غذا، تکههای جوجه را در آن بریزید تا بپزند.
مرحله 6
در پایان پخت تخممرغها را در ظرفی بشکنید، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. بعد از بستن تخممرغ، غذا را سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها