slider image
slider image
طلا کوله غورابه
طلا کوله غورابهطلا کوله غورابه
طلا کوله غورابه
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


طلا کوله غورابه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه طلا کوله غورابه

برای 2 نفر

گردو

100 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ

300 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

آبغوره

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سبزی مخصوص (تره، نعناع، گشنیز و جعفری)

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه طلا کوله غورابه

آماده سازی

مرحله 1

  1. مرغ یا جوجه را بشویید و تکه کنید.
  2. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
  3. گردو را آسیاب یا رنده کنید.
  4. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.

مرحله 2

حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.

مرحله 3

تکه‌های مرغ را با سبزی و پیاز تفت دهید و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید؛ سپس گردو آسیاب شده را اضافه کنید و مجدد آن‌ها را تفت دهید.

مرحله 4

آبغوره را به همراه مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا به‌جوش آید.

مرحله 5

در پایان پخت تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. وقتی تخم‌مرغ بسته شد غذای شما آماده سرو است.

روش دوم پخت

مرحله 1

تکه‌های جوجه را در روغن تفت دهید.

مرحله 2

در یک ظرف دیگر روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 3

حالا سبزی را در پیاز تفت دهید.

مرحله 4

گردو آسیاب شده، نمک، فلفل و آبغوره را همراه با مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا غذا به‌جوش آید.

مرحله 5

پس از جوش‌آمدن غذا، تکه‌های جوجه را در آن بریزید تا بپزند.

مرحله 6

در پایان پخت تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. بعد از بستن تخم‌مرغ، غذا را سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. برای چشیدن طعم اصیل این خورش حتما از جوجه استفاده کنید.
  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  4. می‌توانید به‌جای مرغ تکه‌ای برای هر ۲ نفر یک جوجه کامل استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها