slider image
slider image
کوفته مرغ
کوفته مرغکوفته مرغ
کوفته مرغ
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کوفته مرغ

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته مرغ

گوشت سینه مرغ (چرخکرده)

300 گرم

آرد نخودچی (یا آرد گندم)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

دارچین

1 قاشق مرباخوری

جعفری (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سس

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

آلو بخارا

5 عدد متوسط

آب (جوش)

3 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

مواد داخل کوفته

کشمش

3 قاشق غذاخوری

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ

1 پیمانه

طرز تهیه کوفته مرغ

مرحله 1

سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شد‌ه که به خوبی آبش را گرفته‌اید، مخلوط کرده و در نهایت با آرد و جعفری ترکیب کنید.

مرحله 2

تخم مرغ و ادویه ها را به گوشت مرغ اضافه کرده و خوب ورز بدهید. پس از آن کشمش ها را حدود 10 دقیقه بخیسانید و همزمان، پیاز مواد میانی کوفته را خرد کرده و در روغن تفت دهید. (میتوانید کشمش و گردو را هم در اواسط سرخ شدن پیاز، به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.)

مرحله 3

گلوله هایی از مواد را بردارید، وسط آن مخلوط کشمش، گردو و پیاز‌های سرخ شده بگذارید و آن‌ها را گرد کنید و کنار بگذارید. (لازم به ذکر است، به جای مواد وسط کوفته شما می توانید از 1 عدد آلو بخارا داخل هر کوفته استفاده کنید.)

مرحله 4

برای تهیه سس، پیاز خرد شده را سرخ کرده، رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید، سپس آب جوش به آن اضافه کنید تا سس بجوشد؛ بعد کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید تا سس غلیظ شود. می توانید چند عدد آلو بخارا، برای چاشنی به آن اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها