کوفته کرمانشاهی
این دستور را درست کردی؟
کوفته مرغ
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کوفته مرغ
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته مرغ
گوشت سینه مرغ (چرخکرده)
300 گرم
آرد نخودچی (یا آرد گندم)
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ
1 عدد متوسط
دارچین
1 قاشق مرباخوری
جعفری (تازه و ساطوری)
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
سس
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا
5 عدد متوسط
آب (جوش)
3 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
یکسوم پیمانه
مواد داخل کوفته
کشمش
3 قاشق غذاخوری
گردو (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ
1 پیمانه
طرز تهیه کوفته مرغ
مرحله 1
سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده که به خوبی آبش را گرفتهاید، مخلوط کرده و در نهایت با آرد و جعفری ترکیب کنید.
مرحله 2
تخم مرغ و ادویه ها را به گوشت مرغ اضافه کرده و خوب ورز بدهید. پس از آن کشمش ها را حدود 10 دقیقه بخیسانید و همزمان، پیاز مواد میانی کوفته را خرد کرده و در روغن تفت دهید. (میتوانید کشمش و گردو را هم در اواسط سرخ شدن پیاز، به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.)
مرحله 3
گلوله هایی از مواد را بردارید، وسط آن مخلوط کشمش، گردو و پیازهای سرخ شده بگذارید و آنها را گرد کنید و کنار بگذارید. (لازم به ذکر است، به جای مواد وسط کوفته شما می توانید از 1 عدد آلو بخارا داخل هر کوفته استفاده کنید.)
مرحله 4
برای تهیه سس، پیاز خرد شده را سرخ کرده، رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید، سپس آب جوش به آن اضافه کنید تا سس بجوشد؛ بعد کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید تا سس غلیظ شود. می توانید چند عدد آلو بخارا، برای چاشنی به آن اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها