این دستور را درست کردی؟
لازانیا مرغ سرگنجشکی
مواد اولیه لازانیا مرغ سرگنجشکی
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا مرغ سرگنجشکی
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
5 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا مرغ سرگنجشکی
مواد میانی
مرحله1
گوجه و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. گوجه را پوره کرده یا خیلی ریز خرد کنید. پیاز را هم ریز رنده کنید و آبش را بگیرید؛ برای این کار میتوانید از یک پارچه تمیز کمک بگیرید.
مرحله2
در کاسهای گوشت چرخ کرده مرغ را با پیاز، آرد نخودچی یا سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و ورز دهید. از گوشت قلقلی درست کنید، در ظرفی بچینید و به مدت۱ساعت در یخچال بگذارید.
"مرحله3
بعد از۱ساعت، قلقلیها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. گوجه را در روغن تفت دهید تا آبش کمی کشیده شود، سپس نمک، فلفل و رب بزنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامیاش گرفته شود. بعد قلقلیها را اضافه کرده، زیر و رو کنید. در پایان کمی آبجوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.
تهیه لازانیا
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقهها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
پیچیدن بقچهای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقهها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها