slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


لازانیا زیتون و گوجه‌فرنگی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لازانیا زیتون و گوجه‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه لازانیا مرغ با پیازچه

گوجه فرنگی

4 عدد متوسط

روغن مایع (برای سس گوجه و زیتون)

یک‌چهارم پیمانه

نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

1 قاشق غذاخوری

زیتون (زیتون بی‌هسته)

200 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

5 قاشق غذاخوری

نمک (برای سس گوجه و زیتون)

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

لازانیا

250 گرم

آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا زیتون و گوجه‌فرنگی

تهیه مواد میانی

مرحله1

سیر و گوجه را بشویید. سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. گوجه را (در صورت نیاز پوست بگیرید) ساطوری یا رنده کنید. زیتون را اسلایسی برش بزنید. روی را در ماهیتابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر رنده شده را در آن تفت دهید. بعد پوره گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد تا آب گوجه کشیده شود.

پوره گوجه آب‌دار است. اما گوجه خردشده آب کمتری پس می‌دهد پس در صورت نیاز برای نرم شدن گوجه می‌توانید کمی آب‌جوش اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوجه بپزد و نرم شود.

مرحله2

وقتی آب گوجه کشیده شد و خوب تفت خورد، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.بعد زیتون بدون هسته را اضافه کرده، کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

تهیه لازانیا

مرحله1

اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید.

پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.

فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

پیچیدن ورقه‌ای

مرحله1

ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چرب‌شده پهن کنید و در صورت تمایل روی آن را با برس به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)

مرحله2

مقدار کمی از مواد میانی تهیه‌شده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایه‌ها را به‌همین‌ترتیب ادامه دهید.

مرحله3

بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را به‌همین‌ترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با سس بشامل(در صورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن بقچه‌ای

مرحله1

دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقه‌ها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)

مرحله2

در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.

مرحله3

حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن رولی

مرحله1

سطح ورقه لازانیا را در صورت تمایل به سس بشامل آغشته کنید و یک لایه نازک از مواد میانی تهیه‌شده روی آن بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.

مرحله2

تمام رول‌ها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آن‌ها را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتی‌گراد گرم کرده ‌اید بگذارید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات، پنیر، چاشنی‌ها و به‌طورکلی تمامی مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. بهتر است تا جایی که می‌توانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
  3. بهتر است ظرف استفاده‌شده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیواره‌های آن را با کره یا روغن چرب کنید.
  4. بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایه‌ها از هم باز نشوند..
  5. بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. این‌کار کمک می‌کند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
  6. اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید می‌توانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
  7. 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوش‌رنگ شود.
  8. برای جوشاندن ورقه‌های لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمه‌ای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
  9. دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
  10. اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها