این دستور را درست کردی؟
لازانیا مرغ با پیازچه
مواد اولیه لازانیا مرغ با پیازچه
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا مرغ با پیازچه
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه لازانیا مرغ با پیازچه
طرز تهیه مواد میانی
مرحله1
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی تکه کنید، بشویید و در کاسهای بریزید.پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و پونه کوهی را به مرغ اضافه کنید، به همراه روغن زیتون خوب مخلوط کنید و ورز دهید.اجازه دهید به مدت1ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود.
مرحله2
بعد از گذشت1ساعت، مرغهای مزهدارشده را در ماهیتابه بریزید، درب ماهیتابه را بگذارید، حرارت را کم کنید تا مرغ با آب خودش روی حرارت ملایم بپزد.در این فاصله سیر را ریز رنده کرده، در کاسهای با سسهای فرانسوی، مایونز، کچاپ و دودی خوب مخلوط کنید و به همراه ذرت پخته یا کنسروی به مرغِ پخته اضافه کنید و خوب همبزنید.اجازه دهید2الی3دقیقه دیگر هم تابه روی حرارت ملایم بماند تا مزهها به خورد هم بروند.
طرز تهیه لازانیا
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقهها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
روش پیچیدن بقچه ای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقهها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.بعد از پخت لازانیا را با پیازچه خردشده تزیین و سرو کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، پنیر، چاشنیها و بهطورکلی تمامی مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بهتر است تا جایی که میتوانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
- بهتر است ظرف استفادهشده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیوارههای آن را با کره یا روغن چرب کنید.
- بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایهها از هم باز نشوند..
- بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. اینکار کمک میکند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
- اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید میتوانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
- 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
- برای جوشاندن ورقههای لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمهای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
- دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
- اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها