slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


لازانیا مرغ با پیازچه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لازانیا مرغ با پیازچه

برای 2 نفر

مواد اولیه لازانیا مرغ با پیازچه

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

پیازچه (خردشده برای تزئین)

به میزان لازم

سس فرانسوی

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

5 قاشق غذاخوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

سس کچاپ

2 قاشق غذاخوری

ذرت (کنسروی یا پخته)

نصف پیمانه

سس دودی

2 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

پودر سیر

1 قاشق مرباخوری

آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

به میزان لازم

لازانیا

250 گرم

نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

1 قاشق غذاخوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ (بی‌استخوان)

400 گرم

پونه کوهی یا پونه (خشک و پودرشده)

1 قاشق مرباخوری

نمک (برای مرغ)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه لازانیا مرغ با پیازچه

طرز تهیه مواد میانی

مرحله1

ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی تکه کنید، بشویید و در کاسه‌ای بریزید.پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و پونه کوهی را به مرغ اضافه کنید، به همراه روغن زیتون خوب مخلوط کنید و ورز دهید.اجازه دهید به مدت1ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود.

مرحله2

بعد از گذشت1ساعت، مرغ‌های مزه‌دارشده را در ماهیتابه بریزید، درب ماهیتابه را بگذارید، حرارت را کم کنید تا مرغ با آب خودش روی حرارت ملایم بپزد.در این فاصله سیر را ریز رنده کرده، در کاسه‌ای با سس‌های فرانسوی، مایونز، کچاپ و دودی خوب مخلوط کنید و به همراه ذرت پخته یا کنسروی به مرغِ پخته اضافه کنید و خوب هم‌بزنید.اجازه دهید2الی3دقیقه دیگر هم تابه روی حرارت ملایم بماند تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

طرز تهیه لازانیا

مرحله1

اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید.

پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.

فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

روش پیچیدن بقچه ای

مرحله1

دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقه‌ها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)

مرحله2

در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.

مرحله3

حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.بعد از پخت لازانیا را با پیازچه خردشده تزیین و سرو کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات، پنیر، چاشنی‌ها و به‌طورکلی تمامی مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. بهتر است تا جایی که می‌توانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
  3. بهتر است ظرف استفاده‌شده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیواره‌های آن را با کره یا روغن چرب کنید.
  4. بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایه‌ها از هم باز نشوند..
  5. بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. این‌کار کمک می‌کند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
  6. اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید می‌توانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
  7. 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوش‌رنگ شود.
  8. برای جوشاندن ورقه‌های لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمه‌ای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
  9. دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
  10. اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها