این دستور را درست کردی؟
لازانیا مرغ پرتقالی
مواد اولیه لازانیا مرغ پرتقالی
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا مرغ پرتقالی
1 عدد کوچک
350 گرم
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
250 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یک و نیم پیمانه
2 پیمانه
طرز تهیه لازانیا مرغ پرتقالی
تهیه مواد میانی
مرحله1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.سینه مرغ بدون استخوان را مکعبی تکه کنید و بشویید.مرغ و پیاز را در کاسه بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید.اجازه دهید1ساعت در یخچال بماند تا مرغ مزهدار شود.
مرحله2
بعد از گذشت 1 ساعت، فلفل دلمهای را بشویید و نگینی خرد کنید. حتما تمام دانهها و قسمتهای سفید رنگ آن را جدا کنید تا غذا را تلخ نکند. حالا در تابه کمی روغن گرم کنید، مرغ مزهدارشده را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نیمپز شود؛ سپس فلفل دلمهای و سس سویا را اضافه کنید و همبزنید.
حالا آب پرتقال تازه را اضافه کنید، وقتی بهجوش آمد، حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا به آرامی بپزد و کم آب شود.
مرحله3
در آخر خامه را اضافه کنید و هم بزنید، قبل از آن که دوباره به جوش بیاید، حرارت را خاموش کنید.
تهیه لازانیا
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقههای لازانیا را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
پیچیدن بقچهای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقهها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)، کمی از سس مرغ پرتقالی و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، پنیر و بهطورکلی تمامی مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بهتر است تا جایی که میتوانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
- بهتر است ظرف استفادهشده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیوارههای آن را با کره یا روغن چرب کنید.
- بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایهها از هم باز نشوند..
- بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. اینکار کمک میکند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
- اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید میتوانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
- 2 الی 3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
- برای جوشاندن ورقههای لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمهای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
- دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از 30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
- اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها