slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا مرغ پرتقالی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مرغ پرتقالی

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

برای مایه پاستا

خامه

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سویا سس

2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال

1 پیمانه

گوشت سینه مرغ (بی استخوان)

350 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای (قرمز)

1 عدد متوسط

طرز تهیه پاستا مرغ پرتقالی

مرحله 1

سینه مرغ را مکعبی و پیاز را خلالی خرد کنید. آن‌ها را به همراه نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد اجازه دهید، مواد به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا مزه‌دار شود.

مرحله 2

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و دانه‌ها و قسمت‌های سفید آن را بگیرید. در تابه‎‌‌‌‌‌ای کره یا مقداری روغن بریزید تا گرم شود. مرغِ مزه‌دار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نیم‌پز شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. حالا آب پرتقال تازه را بریزید و دقت کنید حرارت کم باشد تا مواد به آرامی بپزند.

مرحله 3

در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

در آخر خامه را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید و قبل از آن که خامه بجوشد، حرارت را خاموش کنید. پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید و روی آن سس بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها