این دستور را درست کردی؟
پاستا مرغ پرتقالی
مواد اولیه پاستا مرغ پرتقالی
برای 2 نفربرای پاستا
250 گرم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
برای مایه پاستا
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
350 گرم
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
طرز تهیه پاستا مرغ پرتقالی
مرحله 1
سینه مرغ را مکعبی و پیاز را خلالی خرد کنید. آنها را به همراه نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد اجازه دهید، مواد به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا مزهدار شود.
مرحله 2
در این مرحله فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و دانهها و قسمتهای سفید آن را بگیرید. در تابهای کره یا مقداری روغن بریزید تا گرم شود. مرغِ مزهدار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نیمپز شود؛ سپس فلفل دلمهای و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. حالا آب پرتقال تازه را بریزید و دقت کنید حرارت کم باشد تا مواد به آرامی بپزند.
مرحله 3
در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
در آخر خامه را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید و قبل از آن که خامه بجوشد، حرارت را خاموش کنید. پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید و روی آن سس بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها