slider image
slider image
پاستا مرغ پرتقالی
پاستا مرغ پرتقالیپاستا مرغ پرتقالی
پاستا مرغ پرتقالی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا مرغ پرتقالی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مرغ پرتقالی

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

برای مایه پاستا

خامه

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سویا سس

2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال

1 پیمانه

گوشت سینه مرغ (بی استخوان)

350 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای (قرمز)

1 عدد متوسط

طرز تهیه پاستا مرغ پرتقالی

مرحله 1

سینه مرغ را مکعبی و پیاز را خلالی خرد کنید. آن‌ها را به همراه نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد اجازه دهید، مواد به مدت 1 ساعت در یخچال بمانند تا مزه‌دار شود.

مرحله 2

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و دانه‌ها و قسمت‌های سفید آن را بگیرید. در تابه‎‌‌‌‌‌ای کره یا مقداری روغن بریزید تا گرم شود. مرغِ مزه‌دار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نیم‌پز شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. حالا آب پرتقال تازه را بریزید و دقت کنید حرارت کم باشد تا مواد به آرامی بپزند.

مرحله 3

در همین فاصله، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

در آخر خامه را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید و قبل از آن که خامه بجوشد، حرارت را خاموش کنید. پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید و روی آن سس بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها