

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
پاستا مرغ و ذرت
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفربرای پاستا
روغنمایع
2 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق غذاخوری
پاستا
250 گرم
برای سس
سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
سس فرانسوی
1 قاشق غذاخوری
سس مایونز
1 قاشق غذاخوری
سس دودی
1 قاشق غذاخوری
برای مرغ
نمک
1 قاشق چایخوری
روغنزیتون
3 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
ذرت (کنسروی یا پخته)
نصف پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوشت سینهمرغ
350 گرم
پونه
1 قاشق غذاخوری
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا مرغ و ذرت
مرحله 1
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه بریزید. روغن زیتون، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و پونه کوهی را به مرغ اضافه کنید و با هم ورز دهید؛ سپس مرغ را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
در ماهیتابهای روغن بریزید تا داغ شود. مرغهای مزهدار شده را در آن تفت دهید، بعد ذرت را بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید، مرغ بپزد. سیر را رنده کنید، سسها را در یک کاسه بریزید و سیر را هم اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.حالا مخلوط سسها را به ترکیب مرغ و ذرت اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید، مواد 2 الی 3 دقیقه دیگر هم روی حرارت بمانند تا مزهها به خورد هم بروند.
مرحله 3
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
در آخر پاستای پخته را به همراه مواد مرغ در ظرف سرو بریزید و آن را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها