این دستور را درست کردی؟
پاستا مرغ گریل
مواد اولیه پاستا مرغ گریل
برای 2 نفرپاستا
250 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
سس
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
مرغ
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا مرغ گریل
مرحله 1
پیاز را خلالی خرد کنید. سینه مرغ را روی تخته بگذارید و با گوشتکوب روی آن بزنید تا پهن شود. حالا مرغ را در یک کاسه بگذارید و هر دو طرفش را به سس سویا، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر آغشته کنید، بعد پیاز ها را روی آن بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
مرحله 2
فلفل دلمهای را بهصورت نگینی خرد کنید و دانهها و قسمتهای سفیدش را بگیرید، سیر را هم رنده کنید. در ماهیتابهای روغن بریزید تا با حرارت ملایم گرم شود. سیر را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود، سپس رب گوجه بزنید و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند. حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بریزید و با رب مخلوط کنید. در ادامه فلفل دلمهای را در تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن نصف پیمانه آب بیفزایید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.
مرحله 3
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید بنابر به نوع پاستا و مدت زمانی که روی بسته پاستا نوشته شده است بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
پاستای آبکش شده را با سس مخلوط کنید و در یک قابلمه بریزید، درب آن را ببنید و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد.
مرحله 5
در این فاصله، سینه مرغ مرینت شده را در یک ماهیتابه، بدون روغن گریل کنید. میتوانید مرغ را پس از گریل کردن، به چند تکه برش بزنید.
مرحله 6
درنهایت پاستا را در ظرف سرو بکشید و سینه مرغ را روی آن بگذارید.
نوش جان!
نکتهها
دقت داشته باشید که سویاسس شور است، پس مراقب میزان نمکی مورد استفادهتان باشید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها