slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-دم کردن-تفت دادن-گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا مرغ گریل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مرغ گریل

برای 2 نفر

پاستا

پاستا

250 گرم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

سس

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

مرغ

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سویا سس

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا مرغ گریل

مرحله 1

پیاز را خلالی خرد کنید. سینه مرغ را روی تخته بگذارید و با گوشت‌کوب روی آن بزنید تا پهن شود. حالا مرغ را در یک کاسه بگذارید و هر دو طرفش را به سس سویا، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر آغشته کنید، بعد پیاز ها را روی آن بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

مرحله 2

فلفل دلمه‌ای را به‌صورت نگینی خرد کنید و دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را بگیرید، سیر را هم رنده کنید. در ماهیتابه‌ای روغن بریزید تا با حرارت ملایم گرم شود. سیر را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود، سپس رب گوجه بزنید و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند. حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بریزید و با رب مخلوط کنید. در ادامه فلفل دلمه‌ای را در تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن نصف پیمانه آب بیفزایید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم غلیظ شود.

مرحله 3

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری می‌کند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید بنابر به نوع پاستا و مدت زمانی که روی بسته پاستا نوشته شده است بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

پاستای آبکش شده را با سس مخلوط کنید و در یک قابلمه بریزید، درب آن را ببنید و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد.

مرحله 5

در این فاصله، سینه مرغ مرینت شده را در یک ماهیتابه، بدون روغن گریل کنید. می‌توانید مرغ را پس از گریل کردن، به چند تکه برش بزنید.

مرحله 6

درنهایت پاستا را در ظرف سرو بکشید و سینه مرغ را روی آن بگذارید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

دقت داشته باشید که سویاسس شور است، پس مراقب میزان نمکی مورد استفاده‌تان باشید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها