این دستور را درست کردی؟
تاسکباب مرغ
معرفی
مواد اولیه تاسکباب مرغ
برای 2 نفرتاس کباب
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
تاس کباب
1 عدد کوچک
سس
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
کباب
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه تاسکباب مرغ
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، هویج، سیب زمینی و به را بشویید.
- نصف پیازها را رنده کرده و آبشان را بگیرید.
- به را به صورت دلخواه خرد کنید.
- هویج، سیب زمینی و مابقی پیاز ها را به صورت حلقهای برش بزنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را با گوشت مخلوط کنید، بعد آن ها را با هم خوب ورز دهید.
مرحله 2
از مواد گوشتی بردارید و به صورت گرد شکل دهید. در تابه روغن بریزید و مواد جدا شده را سرخ کنید، بعد آن ها را کنار بگذارید.
مرحله 3
در یک تابه دیگر روغن بریزید تا داغ شود. رب گوجه را کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود، بعد زردچوبه، نمک، فلفل، گرد لیمو و دارچین را در رب بریزید و کمی هم بزنید. حالا در سس آب بریزید و وقتی جوش آمد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 4
در یک قابلمه به ترتیب سیب زمینی، هویج، به و پیاز را بچینید، کباب ها را روی این مواد بگذارید و نخود فرنگی را هم اضافه کنید. سسی را که در مرحله قبل آماده کردید، روی مواد بریزید و اجازه دهید تا تاس کباب روی حرارت ملایم بپزد.
نوش جان!
نکتهها
سؤالی در مورد این دستور داری؟