این دستور را درست کردی؟
خورش هویج با مرغ
مواد اولیه خورش هویج با مرغ
برای 2 نفرمواد اولیه خورش هویج با مرغ
200 گرم
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
6 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش هویج با مرغ
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، هویج و مرغ را خوب بشویید؛
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
- مرغ را مکعبی خرد کنید؛
- هویج را خلالی خرد کنید؛
- آلو را در یک کاسه آب بریزید تا حدود 10 دقیقه خیس بخورد، بعد آبش را دور بریزید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، بعد هویجها را در آن تفت دهید تا نرم شوند. در ادامه به هویجها رب گوجه اضافه کنید و تفت دهید تا خامیاش گرفته شود، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 2
در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. پس از آن تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
مرحله 3
حالا به مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل بزنید، کمی تفت دهید بعد هویج سرخ شده با رب گوجه، آلوی خیس خورده، زعفران و آب را در مرغ بریزید و درِ قابلمه را بگذارید تا غذا بپزد.
- در صورت تمایل در انتهای پخت میتوانید مقداری آب نارنج هم در غذا بریزید.
نکتهها
- هویج را رنده نکنید.
- هویج را آبپز نکنید، باید سرخ شود چون آبپز شده آن باعث شیرین شدن غذا میشود.
- در صورت تمایل میتوانید همراه با آبغوره 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- میزان آب نارنج یا آبغوره میتواند بسته به ذائقه شما تغییر کند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها