slider image
slider image
پیتزا سیر و استیک
پیتزا سیر و استیکپیتزا سیر و استیک
پیتزا سیر و استیک
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پیتزا سیر و استیک

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا سیر و استیک

برای 2 نفر

خمیر

400 گرم

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع (یا روغن زیتون)

6 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

سیر

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

سس محمره (یا سس کچاپ)

4 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

2 پیمانه

فیله گوساله

300 گرم

قارچ

10 عدد متوسط

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

مرحله 1

گوشت فیله گوساله را ورقه‌ای برش دهید و با سیر رنده شده و پودر سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون یا مایع ترکیب کنید و خوب مواد را به گوشت بمالید. پس از آن 1 ساعت مواد را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس اسلایس‌های گوشت را  با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا تکه‌های گوشت نازک شوند. قارچ ها را خوب بشویید و ورقه‌ای خرد کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، سپس قارچ‌ها را در آن تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود، در نهایت بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید و کنار بگذارید.

مرحله 2

کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید و روی خمیر کمی روغن زیتون بریزید و پخش کنید. حالا سس محمره یا سس کچاپ را بر روی خمیر ریخته، سپس پنیر پیتزا را بر روی آن پخش کرده و بعد از آن قارچ تفت داده شده و استیک را اضافه کنید، دوباره پنیر پیتزا بپاشید و در آخر فلفل دلمه‌ای خرد شده را روی پیتزا بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه بپزد. توجه داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل باید مرتبا غذا را چک کنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بی‌افتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  6. درصورتی که سس محمره در دسترس نیست به طرز تهیه آن در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید؛ البته می‌توانید به جای سس محمره از سس قرمز (کچاپ) استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها