این دستور را درست کردی؟
اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
مواد اولیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
برای 2 نفرمواد اولیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
8 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
150 گرم
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
مرحله1
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سیر را رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله2
نیمی از کره ر ادر ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. پس از آن سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجهفرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز و بوی خامی آن گرفته شود. مرزه خشک، نمک و کمی فلفل هم اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله3
نکتهها
طریقه برش اسکالوپ:
اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به صورت نازک، نه در حدی که باعث خشکشدن گوشت در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم است؛ برای حل این مشکل میتوانید گوشت را با بیفتککوب یا گوشتکوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتککوب یا گوشتکوب استفاده کنید. باید طوری بکوبید که هنگام ضربهزدن، همزمان دست به طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربهزدن، گوشت پهن شود. دقت کنید که اگراولین بار است که این کار را انجام میدهید حتما از نایلون یا سلفون (البته نایلون به خاطر ضخامتش بسیارمناسبتر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید..
طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:
بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید که بسیار نرم و مطلوب است.البته از راسته گوساله هم میتوان استفاده کرد؛ در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گدشت این مدت روی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشتههای (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.
" ""
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به سس گوجه کمی آب جوش اضافه کنید تا سس رقیقی داشته باشید بعد اسکالوپها را به سس اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت در سس بپزد و مزه دار شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها