slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


بیف اِستراگانُف با گوجه‌فرنگی و خردل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بیف اِستراگانُف با گوجه‌فرنگی و خردل

برای 2 نفر

مواد اولیه بیف استراگانف 2

فیله گوساله

300 گرم

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

قارچ

7 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

پاپریکا (پودر)

1 قاشق مرباخوری

کره

50 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

پودر خردل

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بیف اِستراگانُف با گوجه‌فرنگی و خردل

مرحله 1

پیاز را نگینی خرد کرده، در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ سپس پیاز ها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید؛ پس از آن 5 الی 6 دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی، خردل، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود؛ پس از آن سه چهارم پیمانه آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید سس به جوش آید و کمی غلیظ شود، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله 2

در قابلمه یا تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. بعد از آن فیله گوساله را که از قبل به صورت نواری برش داده اید، به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد؛ سپس آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 45 دقیقه خوب بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود. قارچ و پیاز را با خامه به گوشت پخته شده اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را اندازه کنید، سپس در ظرف سرو بریزید. (دقت کنید که خامه نجوشد، چون میبرد.)

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها