این دستور را درست کردی؟
استیک گوشت با قارچ
مواد اولیه استیک گوشت با قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه استیک گوشت با قارچ
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
100 گرم
8 عدد کوچک
2 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه استیک گوشت با قارچ
مرحله1
اسکالوپها را آماده کنید(طریقه آمادهکردن اسکالوپ در نکات آمده است). قارچها را ورقهای برش بزنید و پیاز را نگینی خرد کنید.
مرحله2
باقیمانده کره را در ماهیتابه با حرارت ملایم ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس قارچ را اضافه کنید و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود صبر کنید. در آخر خامه را اضافه کنید و با نمک، آویشن و باقیمانده فلفل همبزنید. شعله را خاموش کنید؛ مواظب باشید خامه نجوشد.
مرحله3
روی اسکالوپها کمی فلفل بپاشید، سپس نیمی از کره را روی صفحه گریل ذوب کرده، شعله را زیاد کنید و اسکالوپ را روی آن قرار دهید. پس از3دقیقه اسکالوپ را برگردانید، تا هر دو طرف پخته شود. حالا اسکالوپها را با سس قارچی که آماده کردهاید، سرو کنید.
نکتهها
طریقه برش اسکالوپ:
اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به صورت نازک، نه در حدی که باعث خشکشدن گوشت در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم است؛ برای حل این مشکل میتوانید گوشت را با بیفتککوب یا گوشتکوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتککوب یا گوشتکوب استفاده کنید. باید طوری بکوبید که هنگام ضربهزدن، همزمان دست به طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربهزدن، گوشت پهن شود. دقت کنید که اگراولین بار است که این کار را انجام میدهید حتما از نایلون یا سلفون (البته نایلون به خاطر ضخامتش بسیار مناسبتر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید..
طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:
بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید که بسیار نرم و مطلوب است.البته از راسته گوساله هم میتوان استفاده کرد؛ در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت ۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گدشت این مد، تروی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشتههای (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.
" ""
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر به فر دسترسی ندارید میتوانید استیک را در مخلوط کره و روغن سرخ کنید. برای۲ نفر ۳۰ گرم کره و یک-چهارم پیمانه روغن کافیست.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها