![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/beef-straganoff-wiith-thyme/beef_straganoff_wiith_thyme_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/beef-straganoff-wiith-thyme/beef_straganoff_wiith_thyme_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه بیف استراگانف 1
7 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
50 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
300 گرم
مرحله 1
ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. قارچ هایی را که خوب شسته اید، به صورت ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید. حالا در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا قارچ را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. پس از آن آرد را اضافه کنید، به مدت 2 الی 3 دقیقه در ماهیتابه بچرخانید. بعد شیر را به همراه مقداری آویشن، نمک و فلفل بریزید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود. در نهایت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 2
کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم، تا داغ شود. گوشت هایی که از قبل به صورت نواری برش زده اید را اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ گوشت برگردد، بعد از آن کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، تا آب گوشت تبخیر شود.
مرحله 3
حالا مخلوط آرد و شیر را روی گوشت بریزید. پس از آن خامه و در صورت نیاز نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم، همبزنید و قبل از اینکه به جوش آید حرارت را خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟