slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


بیف اِستراگانُف با آویشن

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بیف اِستراگانُف با آویشن

برای 2 نفر

مواد اولیه بیف استراگانف 1

قارچ

7 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

کره

50 گرم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

1 پیمانه

خامه

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

فیله گوساله

300 گرم

طرز تهیه بیف اِستراگانُف با آویشن

مرحله 1

ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. قارچ هایی را که خوب شسته اید، به صورت ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید. حالا در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا قارچ را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. پس از آن آرد را اضافه کنید، به مدت 2 الی 3 دقیقه در ماهیتابه بچرخانید. بعد شیر را به همراه مقداری آویشن، نمک و فلفل بریزید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود. در نهایت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 2

کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم، تا داغ شود. گوشت هایی که از قبل به صورت نواری برش زده اید را اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ گوشت برگردد، بعد از آن کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، تا آب گوشت تبخیر شود.

مرحله 3

حالا مخلوط آرد و شیر را روی گوشت بریزید. پس از آن خامه و در صورت نیاز نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم، هم‌بزنید و قبل از اینکه به جوش آید حرارت را خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید.

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها