بیف اِستراگانُف با آویشن
بیف اِستراگانُف با آویشنبیف اِستراگانُف با آویشنبیف اِستراگانُف با آویشن
بیف استراگانف 1

بیف اِستراگانُف با آویشن

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


بیف اِستراگانُف با آویشن

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

بیف استراگانف، ذاتاً غذایی روسی و بر پایۀ گوشته؛ بیرون از روسیه، با ورود به کشورهای دیگه، شکل‌های گوناگون دیگه‌ای پیدا کرده. طرز برش‌زدن گوشت، به صورت رشته‌ای، در این غذا بسیار حائز اهمیته. پر از پروتئینه و به طور کامل، انرژی يه روزتون رو تأمین می‌کنه. پُر گوشت باشین!

مواد اولیه بیف اِستراگانُف با آویشن

برای 2 نفر

مواد اولیه بیف استراگانف 1

قارچ

7 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

کره

50 گرم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

1 پیمانه

خامه

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

فیله گوساله

300 گرم

طرز تهیه بیف اِستراگانُف با آویشن

مرحله 1

ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. قارچ هایی را که خوب شسته اید، به صورت ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید. حالا در ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا قارچ را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. پس از آن آرد را اضافه کنید، به مدت 2 الی 3 دقیقه در ماهیتابه بچرخانید. بعد شیر را به همراه مقداری آویشن، نمک و فلفل بریزید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود. در نهایت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 2

کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم، تا داغ شود. گوشت هایی که از قبل به صورت نواری برش زده اید را اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگ گوشت برگردد، بعد از آن کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، تا آب گوشت تبخیر شود.

مرحله 3

حالا مخلوط آرد و شیر را روی گوشت بریزید. پس از آن خامه و در صورت نیاز نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم، هم‌بزنید و قبل از اینکه به جوش آید حرارت را خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید.

نکته‌ها


اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها