خورش قیمه یزدی
خورش قیمه یزدی
خورش قیمه یزدی
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
زمان انتظار
480 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


خورش قیمه یزدی

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش قیمه یزدی

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند

250 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه (درصورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

نخود

سه‌چهارم پیمانه

لیمو عُمانی (اَمانی)

2 عدد متوسط

دارچین (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

آماده‌سازی

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را قیمه‌ای خرد کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید. نخود را پاک کنید، بشویید و از شب قبل در یک کاسه آب بخیسانید، بعد پوستش را جدا کنید تا به‌اصطلاح لپه‌ای شود.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه مدنظر برای پختِ خورش، روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را در آن تفت دهید.

مرحله 2

حالا به گوشت، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند، سپس در غذا آب بریزید و درب قابلمه را ببندید (اول حرارت زیاد باشد تا آب به‌جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 3

اواسطِ پختِ گوشت، وقتی گوشت نیم‌پز شد، نخود و لیمو عمانی را اضافه کنید و درب قابلمه را دوباره ببندید تا گوشت و نخود روی حرارت ملایم به‌طور کامل بپزند.

مرحله 4

درنهایت وقتی گوشت و نخود پختند، هل، دارچین و نمک را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش مزه‌دار شود و جابیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها