خورش خلال بادام
این دستور را درست کردی؟
خورش قیمه یزدی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش قیمه یزدی
برای 2 نفرنمک
1 قاشق چایخوری
هل (پودر)
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند
250 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه (درصورت تمایل)
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
نخود
سهچهارم پیمانه
لیمو عُمانی (اَمانی)
2 عدد متوسط
دارچین (پودر)
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش قیمه یزدی
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را قیمهای خرد کنید.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید.
نخود را پاک کنید، بشویید و از شب قبل در یک کاسه آب بخیسانید، بعد پوستش را جدا کنید تا بهاصطلاح لپهای شود.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مدنظر برای پختِ خورش، روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را در آن تفت دهید.
مرحله 2
حالا به گوشت، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند، سپس در غذا آب بریزید و درب قابلمه را ببندید (اول حرارت زیاد باشد تا آب بهجوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
اواسطِ پختِ گوشت، وقتی گوشت نیمپز شد، نخود و لیمو عمانی را اضافه کنید و درب قابلمه را دوباره ببندید تا گوشت و نخود روی حرارت ملایم بهطور کامل بپزند.
مرحله 4
درنهایت وقتی گوشت و نخود پختند، هل، دارچین و نمک را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش مزهدار شود و جابیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها