slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


کوفته کشک اصفهان

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته کشک اصفهان

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته کشک اصفهان

آرد نخودچی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سبزی معطر (سبزی کوفته)

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

برنج (نیم پز)

یک‌چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده

300 گرم

سس کوفته

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

کشک

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

برنج

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

مرحله 1

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. از چهار نوع گوشت می توانید برای تهیه این کوفته استفاده کنید؛ گاو، گوسفند، شتر و شترمرغ.

مرحله 2

سبزی کوفته، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر را با برنج نیم پز شده و آرد نخودچی به گوشت و پیاز بیفزایید.

مرحله 3

به مدت 5 دقیقه کلیه مواد را با هم ورز بدهید.

مرحله 4

به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید؛ کوفته ها را در ظرفی بچینید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و خودشان را بگیرند.

طرز تهیه سس

مرحله 1

پیاز را ریز خرد کنید، در قابلمه سرخ کنید تا بلوری شود، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس برنج را اضافه کرده و تفت دهید، در آخر نعنا خشک را اضافه کنید. مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و زمانی که سس به جوش آمد، کوفته ها را از یخچال بیرون آورده و داخل آن قرار بدهید و شعله را ملایم کنید. اواسط پخت 2 الی 3 قاشق غذاخوری کشک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.

نکته‌ها

سبزی کوفته شامل تره، نعنا، شوید، مرزه، گشنیز، جعفری، ترخون است.

  • بهتر است میزان ترخون و مرزه کمتر از باقی سبزی ها باشد.
  • برخی در آن پیازچه هم می ریزند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها