این دستور را درست کردی؟
کوفته کشک اصفهان
مواد اولیه کوفته کشک اصفهان
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته کشک اصفهان
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
300 گرم
سس کوفته
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
مرحله 1
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. از چهار نوع گوشت می توانید برای تهیه این کوفته استفاده کنید؛ گاو، گوسفند، شتر و شترمرغ.
مرحله 2
سبزی کوفته، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر را با برنج نیم پز شده و آرد نخودچی به گوشت و پیاز بیفزایید.
مرحله 3
به مدت 5 دقیقه کلیه مواد را با هم ورز بدهید.
مرحله 4
به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید؛ کوفته ها را در ظرفی بچینید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و خودشان را بگیرند.
طرز تهیه سس
مرحله 1
پیاز را ریز خرد کنید، در قابلمه سرخ کنید تا بلوری شود، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس برنج را اضافه کرده و تفت دهید، در آخر نعنا خشک را اضافه کنید. مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و زمانی که سس به جوش آمد، کوفته ها را از یخچال بیرون آورده و داخل آن قرار بدهید و شعله را ملایم کنید. اواسط پخت 2 الی 3 قاشق غذاخوری کشک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.
نکتهها
سبزی کوفته شامل تره، نعنا، شوید، مرزه، گشنیز، جعفری، ترخون است.
- بهتر است میزان ترخون و مرزه کمتر از باقی سبزی ها باشد.
- برخی در آن پیازچه هم می ریزند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها