آش کشک چهارمحال و بختیاری
این دستور را درست کردی؟
دوا کشک
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دوا کشک
برای 2 نفرمواد اولیه دوا کشک
برنج
سهچهارم پیمانه
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
کشک
7 قاشق غذاخوری
روغن مایع
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه دوا کشک
آماده سازی
مرحله 1
- برنج را پاک کنید و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
برنج را با مقداری نمک، فلفل و آب به پیازداغ اضافه کنید. اجازه دهید برنج آنقدر بپزد تا وا برود.
- میتوانید برنج را جداگانه با 2 برابرِ میزانش، آب بپزید تا له شده و وا برود، بعد پیازداغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
در آخر بهاندازه دلخواه، کشک به غذا اضافه کرده و سرو کنید.
- قبل از سرو، نمک و فلفل را اندازه کنید.
نوش جان!
نکتهها
برای این آش بهتر است از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها