این دستور را درست کردی؟
آش کشک چهارمحال و بختیاری
مواد اولیه آش کشک چهارمحال و بختیاری
برای 2 نفرمواد اولیه آش کشک چهارمحال بختیاری
یکسوم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
100 گرم
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش کشک چهارمحال و بختیاری
آمادهسازی
مرحله 1
- برنج، نخود و لوبیا را پاک کرده و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
نخود و لوبیا را جداگانه بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
برنج را هم در مقداری آب بپزید و اجازه دهید له شود و وا برود.
مرحله 3
وقتی برنج پخت، حبوبات پخته و سبزی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید، سبزی بپزد.
- اگر تمایل دارید سبزی رنگ خود را حفظ کند، درِقابلمه را نگذارید.
مرحله 4
در این فاصله، پیازها را در تابه سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 5
وقتی سبزی پخت، نمک، فلفل و پیاز داغ را به آش اضافه کنید و صبر کنید آش جا بیفتد.
مرحله 6
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 7
آش که جا افتاد، با کشک و نعناداغ تزیینش کرده و سرو کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا نخود و لوبیا با هم بپزید.
مرحله 2
برنج و سبزی آش را به نخود و لوبیا پخته اضافه کنید و صبر کنید، بپزند.
- اگر تمایل دارید سبزی رنگ خود را حفظ کند، درِ قابلمه را نگذارید.
مرحله 3
درتابهای پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 4
وقتی برنج و سبزی پختند، نمک، فلفل و پیازداغ را به آش اضافه کنید.
مرحله 5
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 6
وقتی آش جا افتاد، رویش نعناداغ و کشک بریزید و میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
- سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر، تره، گشنیز، جعفری و شوید است. بهتر است از تمام این سبزیها به اندازه مساوی بردارید و از ترکیب آنها سبزی آش آماده کنید.
- برای آمادهسازی یک کیلو سبزی آش باید از هر کدام به میزان 200 گرم تهیه کنید و بعد از خردکردن، بسته به تعداد نفرات، میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
- البته بر حسب ذائقه میتوانید میزان یکی از سبزیها را کمتر یا بیشتر کنید، اما میزان گفته شده استاندارد و بهترین حالت ممکن است؛ چون افزودن مقداری زیادی از یک سبزی بسته به نوع آن ممکن است باعث تلخی یا تغییر طعم کلی آش شود.
- برای آمادهسازی یک کیلو سبزی آش باید از هر کدام به میزان 200 گرم تهیه کنید و بعد از خردکردن، بسته به تعداد نفرات، میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها