![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-aash-golestan/kashk_aash_golestan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-aash-golestan/kashk_aash_golestan_t_hese_tazegi.jpg)
120 دقیقه
آش کشک گلستان
متعادل
3.5
مواد اولیه آش پَتلِه
نصف قاشق چایخوری
250 گرم
25 گرم
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
25 گرم
25 گرم
25 گرم
به میزان لازم
25 گرم
25 گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا حبوبات خیس خورده را همراه با جوی پوست گرفته و برنج داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید .
مرحله 2
سبزی خرد شده را داخل آش بریزید.
مرحله 3
پس از آنکه غذا کاملا جا افتاد، ظرف را از روی اجاق برداشته و کشک را به آش اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟