slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
قم

این دستور را درست کردی؟


آش پَتلِه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش پَتلِه

برای 2 نفر

مواد اولیه آش پَتلِه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز)

250 گرم

عدس

25 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

کشک (کشک سابیده غلیظ)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا قرمز

25 گرم

نخود

25 گرم

برنج

25 گرم

آب

به میزان لازم

جو پوست کنده

25 گرم

لوبیا چیتی

25 گرم

طرز تهیه آش پَتلِه

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج و حبوبات را پاک  کرده و بشویید.
    •  جهت جلوگیری از ایجاد نفخ، حبوبات را از شب قبل یا حداقل 6 تا 8 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
    • سبزی ها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

 ابتدا  حبوبات خیس خورده را همراه با جوی پوست گرفته و برنج داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید .

مرحله 2

سبزی خرد شده را داخل آش بریزید.

مرحله 3

پس از آنکه غذا کاملا جا افتاد، ظرف را از روی اجاق برداشته و کشک را به آش اضافه کنید.

نکته‌ها

  1. بهتر است سبزی مورد استفاده در پخت آش خیلی ریز خرد نشود و قطعات آن درشت تر باشد تا ویتامین ها و املاح موجود در سبزی بیشتر  حفظ شود.
  2. جهت حفظ ویتامین های موجود در سبزی مخصوصا ویتامین های محلول در آب ، بهتر است سبزی در انتهای پخت به آش اضافه گردد.
  3. بهتر است در حین پخت آش، مخصوصا پس از اضافه کردن سبزی، درِظرف پخت غذا زیاد باز و بسته نشود؛ چرا که ویتامین های محلول در آب از طریق بخار از غذا خارج می گردد.
  4. به دلیل احتمال آلودگی کشک به سم بوتولیسم، قبل از مصرف، کشک به مدت 10 دقیقه جوشانده شود و یا حتما از کشک ساییده استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها