شربت جُلاب
شربت جُلابشربت جُلاب
شربت جُلاب

شربت جُلاب

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
شیرین

این دستور را درست کردی؟

شربت جُلاب

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

«جُلاب» همان عربی‌شدۀ کلمۀ «گلاب»، مایع تقطیرشده از گل محمدیه. شربت جُلاب، با عطر گلاب و طعم زعفران روحیه‌تون رو شاداب، اعصابتون رو آروم و کامتون رو شیرین می‌کنه. با خُنکای این نوشیدنیِ خوش‌رنگ، به روزهای پُرمشغله‌تون، رنگ آسودگی ببخشین.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه شربت جلاب

گلاب (آب گلاب)

300 گرم

نبات (یا شکر)

100 گرم

زعفران (دم کرده غلیظ)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله 1

نبات را با مقداری آب در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا حل شود. نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید و صبر کنید تا قوام بیاید.

  • اگر شکر بریزید کف میکند و باید در حین جوشیدن کف ان را بگیرید و صاف کنید و بعد تا قوام امدن آن صبر کنید.
مرحله 2

وقتی نبات حل شد، حالا زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید شربت غلیظ شود. در انتها حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت خنک شود.

مرحله 3

برای سرو، مقداری از شربت غلیظ‌شده را در لیوان بریزید و با آب رقیقش کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها