فرنی
این دستور را درست کردی؟
فرنی گلاب
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه فرنی گلاب
برای 2 نفرخامه
2 قاشق غذاخوری
شیرگاو
2 پیمانه
گلاب
2 قاشق غذاخوری
آرد برنج (یا آرد شیرینیپزی)
2 قاشق غذاخوری
شکر
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فرنی گلاب
مرحله 1
آرد را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیفتند.
مرحله 2
در نهایت گلاب و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا باز شود.
نکتهها
نکات
وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون بریده بریده می شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها